2777
2789
عنوان

رل تو خیابون؟

329 بازدید | 29 پست

چجوریه که مردم تو خیابون رل میزنن؟ اصلا به این فکر نمیکنن که به چند نفر دیگه شماره داده؟

من تا طرفو ۶ماه دورادور نشناسم نمیتونم حتی بهش سلام کنم😑😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

نه به این فکر نمیکنن و الان همون دوتا بچه دارن و ۱۲ ساله از زندگیشون میگذره😂

همه مثل هم نیستن که 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم یکی از دوستای خواهرم تو کتابفروشی بهم شماره دادن الان نامزدن من کسی بهم شماره بده درموردش فکر میکنم از اون آدمای... هست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نه به این فکر نمیکنن و الان همون دوتا بچه دارن و ۱۲ ساله از زندگیشون میگذره😂 همه مثل هم نیستن که&n ...

جدی؟ نمیدونم ولی خب ی سریا هم هستن که براشون مهم نیست چون خودشون هم اونجوری بودن..😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

نه دیگه، بالاخره آدمها یه طوری، یه جایی با هم آشنا میشن دیگه.

حتی خواستگار سنتی هم که میاد ممکنه خواستگاری پنجاه نفر دیگه رفته باشه، به چهل تاشون عاشقتم و می میرم برات گفته باشه.

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
این مدل آشنایی خیلی وقته منسوخ شده معمولا با همکار همکلاسی ... دوست میشن 

پس فقط منم که میر*ینم به طرف😂😂شایدم به دلم نشستن تا حالا😂