2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقدر رفیق بازن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
دقیقا.پدرشوهر منم همینه زنش از دستش سکته میکنه 😁 تنها چاره  ش اینه که زناشون بهشون وابسته نباش ...

آره🥲😂👨‍🦯

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  

🙂منم هسمرم خیلی دوست رفیق دارع خیلی ام باهاشون اوکی ازمشروب قلیون همه جور منم دیدم اینطوریه پایه همه چیزش شدم مشروب قلیون سیگار پارتی(خونوادگی)حالا دوستاشم میان خونه باما میشینن میگن خیلی حال میده کل خاهر زاده برادر زادهاشو حتی خاهر شوهر خاهراشم میان خونم بساط میزارم من خودم چون پایه اشم همه چیزش تو خونسجلورفیقاشم میگ زن من بهترین رفیقمه 

الانم باردارم باهاش میشینم سربساط ولی من آب البالو اینا میخورم مزع اون بقیه رو بنظرم سعی کن دوستش باشی حتما نخور کاری نکن فقط کنارش باش

بااحترام دوستان لطفا درمورد کامنت من حرفی ریپلای نکنید هر چیز هرکاری ک میکنم ب خودم مربوطه فقط خاسم اسی کمک کنم مرسی

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چندروز پیش یه دعوای خیلی بد باشوهرم کردم سر همین قضیه .میخواستم برم قهر نداشت  ولی یه حرفی ...

اره منم حس میکنم علاقه اش کم شده بهم مخصوصا اینکه رفتم سونو و گفت دختره رفته تو فکر😭حالا اگه پسر بود انچنان ذوق میکرد.اصلا فازشو دوست ندارم با اینکه قبلش میگفت برام جنسیت فرق نمیکنه

شوخ طبع هستن ولی در کنارش زودجوش و عصبی ان

شوهر من اتفاقا خیییلی کم عصبی میشه خیلی حساسه همش میریزه تو خودش..فکر میکنم شاد نیست فکر میکنم از زندگیش راضی نیست نمیدونم چکار کنم که شاد بشه

اره منم حس میکنم علاقه اش کم شده بهم مخصوصا اینکه رفتم سونو و گفت دختره رفته تو فکر😭حالا اگه پسر بو ...

منکه باهاش اطمینان حجت کردم ایندفعه که اگه به این رفتارش ادامه بده واسه همیشه میرم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزمم🥲انشالله اوکی شه این رفتارش❤

انشالله مثلا دوتا خونه داریم دوتا کار یه ماشین بازم همش ناراضیه میگه حقوقم کمه واقعنم راست میگه همیشه باید سختی بکشه تو کاراش ولی نمیدونم چرا کاراش جور نمیشه..

انشالله مثلا دوتا خونه داریم دوتا کار یه ماشین بازم همش ناراضیه میگه حقوقم کمه واقعنم راست میگه همیش ...

هوف الان اکثرا همینیم🥲

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
من بابام اوایل اینطوری بود  بابای من که بازنشسته شد با رفیقش پاساژ شریکی زدن دیگه هر روز از چه ...

کارش تقریبا گاهی اوقات ازاده ولی تا ازاد میشه میره جا رفیقاش یا اونا ولش نمیکنن.‌مخصوصا ازونیکه ضربه خورد حالم بد میشه وقتی میبینم باهاشه ولی بازم حرف گوشم نمیکنه

کارش تقریبا گاهی اوقات ازاده ولی تا ازاد میشه میره جا رفیقاش یا اونا ولش نمیکنن.‌مخصوصا ازونیکه ضربه ...

خب دقیقا بابای منم همینطور بود 

خیلی اذیت می‌شدیم آنقدر بهش گفتیم رفیق باز ما اندازه رفیقات برات مهم نیستیم مگه و ....

نگاه اسی اگر شهر غریب نیستی وقتی آزاده وقتش بگو بریم خونه ی نزدیکانمان و ....

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
🙂منم هسمرم خیلی دوست رفیق دارع خیلی ام باهاشون اوکی ازمشروب قلیون همه جور منم دیدم اینطوریه پایه هم ...

همسرم اصلا اهل مشروب و اینا خداروشکرنیست در حد حرف زدن و اینا مثلا یساعت دوساعتی میره پیششون یا تو شهر دوری بزنن فوقش اگه سیگار بکشه که من اصلا دوست ندارم .نه من خودم اینکارا رو نمیپسندم و اصلا دوست ندارم بخواد جلوی من حتی سیگار یا قلیون بکشه..ممنون از راهنماییت

خب دقیقا بابای منم همینطور بود  خیلی اذیت می‌شدیم آنقدر بهش گفتیم رفیق باز ما اندازه رفیقات بر ...

اره اتفاقا خیلی دوست داره بریم خونه فامیلامون ولی من باردارم حوصله رفتن به جایی رو خیلی ندارم.