iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 385 عنوان ای وی اف 97 بازدید | 7 پست سلام کیا آی وی اف موفق داشتن بیاین نظر بدینخانوم دکتر نیره خادم مشهد کارش چجوریه ویزتش چندهکیا مرکز ناباوری ارمغان و میلاد رفتن هزینه هاش فرق داره یانه روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید 1402/03/08 | 17:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22061 من انتقال انجام دادم روز ۶ هستمولی تهرانم ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 385 من انتقال انجام دادم روز ۶ هستم ولی تهرانم سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم اینبار ای وی اف باید برم تاحالا نرفتمچقدر هزینش شده روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22061 سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم ای ... نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق دارهاما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ تیعنی ۱۰ روز دیگه آزمایش میدم مشخص میشه باردار شدم یا نه ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 385 نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق داره اما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ ت یعنی ... ۵٠میلیون هزینه داشت😳خصوصی رفتین یا مرکز ناباروری روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22061 ۵٠میلیون هزینه داشت😳خصوصی رفتین یا مرکز ناباروری نیمه خصوصی ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
امید_به_اینده عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 22061 ببین اینجوری نیست که یهو بگه ۵۰ ت بریزمثلا یه عمل میشه ۵ تدارو میشه انقدفلان میشه انقدسر جمع آره ۵۰ ت گاهی حتی بیشتر ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊحࡅ߳یߊܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥ ﮼بیحسیِمُطلقنسبتبههمهچیز... « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن! ایمانتانبویِگناهمیدَهد..
iraneshgham مدیر استارتر عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 385 ۵٠میلیون هزینه داشت😳خصوصی رفتین یا مرکز ناباروری انشاءالله بسلامتی نی نی تون بغلتون بگیرین روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید