2777
2789
عنوان

ای وی اف

97 بازدید | 7 پست

سلام کیا آی وی اف موفق داشتن بیاین نظر بدین

خانوم دکتر نیره خادم مشهد کارش چجوریه ویزتش چنده

کیا مرکز ناباوری ارمغان و میلاد رفتن هزینه هاش فرق داره یانه

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

من انتقال انجام دادم روز ۶ هستم

ولی تهرانم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من انتقال انجام دادم روز ۶ هستم ولی تهرانم

سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم اینبار ای وی اف باید برم تاحالا نرفتم

چقدر هزینش شده

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم ای ...

نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق داره

اما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ ت

یعنی ۱۰ روز دیگه آزمایش میدم مشخص میشه باردار شدم یا نه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق داره اما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ ت یعنی ...

۵٠میلیون هزینه داشت😳خصوصی رفتین یا مرکز ناباروری

نیمه خصوصی 

ببین اینجوری نیست که یهو بگه ۵۰ ت بریز

مثلا یه عمل میشه ۵ ت

دارو میشه انقد

فلان میشه انقد

سر جمع آره ۵۰ ت گاهی حتی بیشتر

انشاءالله بسلامتی نی نی تون بغلتون بگیرین