2777
2789
عنوان

ای وی اف

91 بازدید | 7 پست

سلام کیا آی وی اف موفق داشتن بیاین نظر بدین

خانوم دکتر نیره خادم مشهد کارش چجوریه ویزتش چنده

کیا مرکز ناباوری ارمغان و میلاد رفتن هزینه هاش فرق داره یانه

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

من انتقال انجام دادم روز ۶ هستم

ولی تهرانم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
من انتقال انجام دادم روز ۶ هستم ولی تهرانم

سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم اینبار ای وی اف باید برم تاحالا نرفتم

چقدر هزینش شده

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بسلامتی روز ۶ یعنی چند روز دیگه مشخص میشه ۱٠٠٪ باردارین اخه من یکبار دوسال قبل ای یو ای کردم ای ...

نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق داره

اما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ ت

یعنی ۱۰ روز دیگه آزمایش میدم مشخص میشه باردار شدم یا نه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
نمیشه گفت دقیق چقدر میشه چون هر فردی عمل ها و داروهاش فرق داره اما زیاد میشه سر جمع مثلا ۵۰ ت یعنی ...

۵٠میلیون هزینه داشت😳خصوصی رفتین یا مرکز ناباروری

نیمه خصوصی 

بیشتر ببینید

ببین اینجوری نیست که یهو بگه ۵۰ ت بریز

مثلا یه عمل میشه ۵ ت

دارو میشه انقد

فلان میشه انقد

سر جمع آره ۵۰ ت گاهی حتی بیشتر

بیشتر ببینید

انشاءالله بسلامتی نی نی تون بغلتون بگیرین