2777
2789
عنوان

میخوام یواشکی شوهرمو ببینم 🥹

861 بازدید | 26 پست

یه اتفاقاتی پیش اومد بینمون من یکم زود قضاوت کردم الان فهمیدم قضیه اونطوری نبوده که من فکر میکردم

منتها دعوامون شدید شد پای خانواده ها هم وسط کشیده شد . الان یه هفتس برگشتم پیش خانوادم سنندج 

میخوام یواشکی برم کرج باهاش صحبت کنم تا مطمئن شم 🥹 

چطوری خانوادمو بپیچونم به نظرتون؟ واقعیتو بگم باتوجه به بی احترامیایی که تو دعوا بهم دیگه کردن خانواده ها اصلا اجازه نمیدن برم پیشش همین الانشم میگن جدا شو

به بهونه کار میتونم برم فقط اینکه خیلی زنگ میزنن بهم هم تصویری هم صوتی 🤦🏻‍♀️

بگو اون بیاد شهرتون برو ببینش حرفاتو بزن و اگه اختلافات حل شد بیاد ببردت خونه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب اون بگو بیاد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دیگه پای خانواده ها اومده وسط بهتره اون بیاد برید حرف بزنید مگرنه خدایی نکرده بعدها برات میشه یه سرک ...

شرایطشو نداره نمیتونه مرخصی بگیره این چند وقتم اونقد مرخصی گرفته بود آخریا با صاحب کارش دعوا کرده بودن. منم که نرم خانوادم ازین طرف هی تحت فشار میزارن که جداشو.