2777
2789
عنوان

فرزند دوم

217 بازدید | 26 پست

خانما بعد بچه دوم خیلی اذیت شدین به لحاظ مراقبت از دوتا بچه، 

من یه دونه دختر دارم دوست دارم یه بچه دیگه بیارم خودم کم حوصله ام. زیاد نمیتونم با بچه وقت بذارم، از کارهای خونه مث تمیزی و آشپزی هم با وجود یه بچه کوچک افتادم. البته این طورم نیستم که اصلا برای بچه و زندگی وقت نذارم بچه مو روزی یه بار پارک میبرم تو خونه هم باش کمی بازی می‌کنم. اکثر اوقات هم غذای گرم دارم بعضی روزا که حوصله نمی‌کشه غذای حاضری میخوریم یا از بیرون میاریم. 

همسرم تو کارای خونه و بچه داری خیلی کمکم میکنه ولی میگه حوصله بچه دوم ندارم و دیگه خسته شده

من احساس میکنم یه دونه تنها میمونه اذیت میشه اطرافیانم همه دوتا دارن منم دوست دارم دوتا بیارم

نمیدونم اینکار عاقلانه است که هر طور شد همسرم رو راضی کنم

دلبری دارم از خیابان تابستان، کوچه تیر پلاک ۲۷

سه خط اول تاپیکتو ده بار بخون تا به نتیجه برسی ک بیاری یا نیاری

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر طور شد واقعا نه به زور نمیشه اما بهش بگو اگه دوتا باشن با هم سرگرم میشن کمتر وقت از ما میگیرن .واقعا هم بزرگ کردن دوتا بچه راحت تر از یدونس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من دوتا دارم خیلی راضیم

۹۵درصدش بخاطر اینکه بچه اولم یه همدم و ی مونس داره و تنها نیست

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

عزیزم خودت و همسرت حوصله ندارید. دومی رو بچه اول میخواد بزرگ کنه؟ تا اون دومی بزرگ شه و به بازی بیاد دیگه به درد اولی نمیخوره. اکثر بچه هام علاقه دارن با همسن و سالاشون بازی کنن تا خواهر برادر . برای همون یه دونه بهترین مادر پدر دنیا باشید کمبود محبت نمیگیره. ماهم دوتا بودیم ولی من همیشه تنها بودم چون همجنس نبودیم از طرفی مادرمم اصلا حوصله و وقت نداشت همون فشارها باعث شده همیشه عصبی هستم.

اگه همسرت کمک حاله حتما بیار

من اصلا اذیت نشدم، ۲تا بچه خیلی خوبه.اگه شرایطشو داشتم ۴تا میاوردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم سال گذشته مردد بودم ازآوردن دومی الان دوتا دارم ولب پشیمانم واقعا واقعا سخته رسیدگی به دوتا بچه اولی کلاس اول بود امسال واقعا خیلی خیلی سخت گذشت بهم تازه مامانم کلی همراهم بود کمک کرد ولی حسادت اولی به دومی مریض شدن پی درپی اش امسال بخاطر حسادت اش پدرم درآورد

من دوتا دختر دارم خیییلی خوبه 😍😍با فاصله سنی یکسال و هشت ماه 😍 زیاد هم اذیت نشدم با اینکه مامانم نداشتم 

اگه شرایطش رو داری از لحاظ مالی و حوصله و.... بیار اگه نداری نیار 

شما خودتون دو تا بچه دارین؟

نه من یدونه دارم یه سالشه سه ساله بشه ان شاالله اقدام میکنم برا بعدی.اما اطرافیانم زیادن که میگن بچه دوم خوبه البته اگه اولی رو مسئولیت پذیر بار بیاری و رو تربیتش وقت بذاری

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2790
2778
2791
2779
2792