2777
2789

خودمون؟ 

بچه بوده ک درمان شده 

درمان کامل ن اما قابل کنترله

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

راستش تا حالا نمی دونستم اینطوری هستم یعنی این بیماری رو داشتم اما فک میکردم همه دارن و چیز خاصی نیست اما الان فهمیدم اسم هم داره و واقعا چیز مشکلی هست 

اولین علایم اینا هست که خیلی خیلی زیاد فکر میکنیم در حدی که وقتی داریم با کسی حرف می‌زنیم ، یهو می بینی نشستم و ناخودآگاه دوس دارم داد بزنم زیاد نمی تونم جایی بشینم بیشتر اوقات از همه بدم میاد همیشه و همیشه توی سرم صدا هست و همش با خودم حرف میزنم و خودم رو توی ذهنم در شرایط های مختلف قرار میدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بیش فعالی در بزرگسالی

ن بزرگسالی ندیدم اصلا عزیزم 

از همون بچگی هرچی بوده درمان شده. 

فکر میکنم خیلی سخت بشه توی بزرگسالی... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
راستش تا حالا نمی دونستم اینطوری هستم یعنی این بیماری رو داشتم اما فک میکردم همه دارن و چیز خاصی نیس ...

من خودم اینو تو بچگی داشتم ولی کسی متوجهش نشد تجربم به این صورت بود که هیچ وقت تمرکز نداشتم درسام همیشه عالی بود تو مسابقات مقام میاوردم اما خیلی حواس پرت بودم دائم وسائلمو گم میکردم یا جا میزاشتم اما تو بزرگسالی جور دیگه ای درگیرشم