2777
2789
عنوان

یک عدد.....💔

161 بازدید | 14 پست

این همه تلاش کردم درس خوندم زخمت کشیدم کلی ارزو داشتم و دارم ولی حیف....

از پر یروز به شدت سرما خوردم و سیکل هم شدم متاسفانه

دیروز رفتم زیر سرم

نمی تونم درس بخونم در حالی که پشت کنکوری ام داره فرستم از دست می‌ره به زور دارم درس میخونم نمی تونم حالم خوب نیست چه کار کنم من😭

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کارت ارامشته😐چ پر استرسی

بیماریه دیگه باید ارامش داسته باشی ک زودتر خوب شی،برنامه بریز برا بعد بهبودیت

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اولین کارت ارامشته😐چ پر استرسی بیماریه دیگه باید ارامش داسته باشی ک زودتر خوب شی،برنامه بریز برا ب ...

دیر میشه این بازه حساسه 💔

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
اشکال نداره حالا یکی دوروز استراحت میکنی باز میری سراغ درست

بازه حساسی هستم 😭

یکی دوروز استراحت کن که بهتر بشی بعد درستو بخون با یکی دوروز عقب نمیفتی

من کلاس نهم بودم وسط امتحانات نهایی دندونم آبسه کرد

وحشتناااک دردمیکرد سمت راست صورتم مثل بادکنک ورم کرده بود؛شب تا صبح چسبیده بودم به شوفاژ با اون حال درس میخوندم🤧

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یکی دوروز استراحت کن که بهتر بشی بعد درستو بخون با یکی دوروز عقب نمیفتی من کلاس نهم بودم وسط امتحان ...

من الان شروع کردم دوباره ولی بی انرژی ام 💔 بعدم نهم کجا و کنکور کجا😭

من الان شروع کردم دوباره ولی بی انرژی ام 💔 بعدم نهم کجا و کنکور کجا😭

واقعا من اینقدر که نهم خوندم سال کنکور نخوندم🤣

یکم استراحت کن یه معجون مقوی برای خودت درست کن بعد شروع کن اگه تونستی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

واقعا من اینقدر که نهم خوندم سال کنکور نخوندم🤣 یکم استراحت کن یه معجون مقوی برای خودت درست کن بعد ...

من مامانم یک سره داره بهم دمنوش میده لعنت به این کنکور و مریضی 🙏🏻

دخبر خاله منم اینجوریه یک روز هم از دست نمیده بهش گفتم بیا بریم بیرون بگردیم گفت بعد کنکور 😁

خیلی بازه مهمیه حالا من بدبخت تو همین بازه حالم اینحوری شده😭

دیر میشه این بازه حساسه 💔

پس بشین هی بگو وای دیر شده وای نمیتونم وای خدا وای مامان🙄🫤

گل قشنگم ارااااامش داشته باش ک بتونی  تمرکزکنی🤗💝

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

پس بشین هی بگو وای دیر شده وای نمیتونم وای خدا وای مامان🙄🫤 گل قشنگم ارااااامش داشته باش ک بتونی&n ...

چشم 

2790
2778
2791
2779
2792