2777
2789
عنوان

عوارض احتمالی دمیترون روی جنین

32514 بازدید | 28 پست

سلام می خواستم به عزیزانی که تازه باردار شدن بگم اگه تهوع دارید تا جایی که می تونید هیچ دارویی حتی دمیترون نخورید من ۴ ماه اول دمیترون خوردم و الان بچه م سوراخ قلب داره نمیگم صد در صد به خاطر این قرصه ولی احتمالش هم‌هست وسه همین باشه یه خانوم دیگه م دیدم قلب نوزادش سوراخ بود می گفت خیلی دمیترون خوردم می دونم خیلی تحمل تهوع و استفراغ سخته ولی تا جایی که می تونید هیچ قرصی تو بارداری نخورید من دکترم انقد بی سواد بود می گفت وسه اینکه جای بچه ت محکم بشه آسپرین بخور ! تپش قلب داشتم‌ می گفت پروپرانول بخور اشکالی نداره که بی خطره رفتم پیش دکتر قلب گفت به هیچ عنوان تا خیلی مجبور نشدی نخور چون همه ی اینا از جفت رد میشه و به جنین ممکنه اسیب بزنه باور کنید بعضی دکترای زنان خیلی بی سوادن و بی وجدان خوب شد من نخوردم اونا رو وگرنه معلوم نبود چه بلای دیگه ایی سر بچه م میومد...تا خیلی خیلی مجبور نشدید حتی استامینوفنم تو بارداری نخورید خیلی احتیاط کنید بچه ی من قلبش سوراخه الان دارم دارو میدم بهش فک کنید نوزاد ۳ ماهه داروی قلب بخوره صبح و شب دکترا گفتن احتمال اینکه خود به خود خوب بشه با رشد و وزن گرفتنش زیاده ولی یه درصدی هم ممکنه خوب نشه و کارش به عمل قلب باز بکشه 😔

الان من 4 شبه آسپیرین میخورم چی. دکتر گفت بخور. چون دیابت و تیروئید بارداری دارم آخرای. ماه چهار هست ...

خیلی تحقیق کنید با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کنید بعد بخورید آسپرین برای چی نوشتن براتون ؟ من هیچ مشکلی نداشتم فقط چون بچه ی قبلم ۲ ماهه سقط شده بود دکتره می گفت اسپرین بخور خوبه ! همینجوری الکی بدون دلیل علمی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه قرصا عوارض که دارند ولی سوراخ شدن قلب بچه شما ربطی به قرص دمیترون نداره چون من خودم از اول بارداری تا موقع زایمان فقط با این قرص میتونستم غذا بخورم ویار افتضاحی داشتم خدارو شکر دخترم هم سالمه ان شاء الله خدا سلامتی کامل به بچه شماهم بده

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

الان من 4 شبه آسپیرین میخورم چی. دکتر گفت بخور. چون دیابت و تیروئید بارداری دارم آخرای. ماه چهار هست ...

طبق نظر پزشکت عمل کن منم اوایل بارداری میخوردم دکتر بهم گفته بود برای خون‌رسانی خوب به جنین میگن بخوری 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عزیزم سوراخ بودن قلب بچه ی شما ربطی به دمیترون نداره چرا اطلاعات اشتباه میدی شاید یه مادری اینجا واقعا باید اسپرین بخوره و با نخوردنش جون خودش یا جنین به خطر بیفته 

من سر هر دو بارداری دمیترون خوردم همه ی اطرافیانم خوردن سر بارداری هیچی نشده شکر خدا

خواهر زاده ی من ۲۰ سال پیش با سوراخ قلب دنیا اومد ولی خواهرم دمیترون مصرف نکرده بود پس ربطی نداره عزیز

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

سوراخ بودن قلب جنین ربطی بع قرص دمیترون نداره اسپرینیم برا خونرسانی بهتر به جنین دکتر تجویز کرده بیسواد نبوده و افرادی که سابقه سقط دارن یا فشار خون و دیابت باید آسپرین مصرف کنن این اطلاعات که شما گفتی برا همه صدق نمیکنه پس لطفا استرس الکی به مادر باردار ندین 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

دوستان من نمیگم حتما دمیترون منجر به مشکل میشه ولی احتیاط کنید و تا مجبور نشدید نخورید وقتی یه دکتر براتون دارو نوشت اگر فکر می کنید ربطی به مشکلتون نداره تحقیق کنید با دکتر دیگه هم‌مشورت کنید و در صورت تایید بخورید

طبق نظر پزشکت عمل کن منم اوایل بارداری میخوردم دکتر بهم گفته بود برای خون‌رسانی خوب به جنین میگن بخو ...

آره منم همینو گفت بخاطر خون رسانی. تو تا چند وقت خوردی. به من گفت 3 ماهه اولو رد کردی بخور اشکالی نداره. 

آره منم همینو گفت بخاطر خون رسانی. تو تا چند وقت خوردی. به من گفت 3 ماهه اولو رد کردی بخور اشکالی ند ...

والله یادم نیست تا چند وقت آسپرین رو خوردم سال 97باردار بودم اونقدر قرص می‌خوردم که یادم رفته ولی هرچی دکترت میگه رو انجام بده چون اون طبق آزمایش و احوال شمارو که میبینه و دارو بهتون تجویز میکنه ان شاء الله بچه تون رو صحیح و سلامت دنیا بیارید 

منم سر دختر اولم خیلی قرص دمیترون خوردم بعد بدنیا اومد بخاطر مشکل قلبی فوت شد تو ده روزگی بعدها همش خواب میدیدم ک یکی می‌گفت از بس قرص دمیترون خوردی بچت اینطوری شد

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز