تنها000 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 عنوان تخم مستیی=/ 524 بازدید | 9 پست کسیی هس؟ اقا لطفا جواب بدین اگه اطلاعی داریننعروس هلندی ماده جفت نداره ولی دوروزه تخم گذاشته الانم دوباره ی جوریه حس میکنم بازم داره.. تو نت خوندم خطرناکه"((اره؟؟ باید چیکارکرد😐 :) 1402/03/08 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pooriaa عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 185 خطری نداره ولی تخماشو بردار که وابسته نشه ...درضمن عروست یه نر میخواد
تنها000 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 خطری نداره ولی تخماشو بردار که وابسته نشه ...درضمن عروست یه نر میخواد تو نت خوندم نوشتهه بود ضعیف میشه=/و اینکه تخمشو برنداریم که ازش ناامید نشع دوباره تخم بذاره😐حتماا باید جفت بخریم راهی نیس دیگه مث قبل شه؟ 😐😂 :)
pooriaa عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 185 تو نت خوندم نوشتهه بود ضعیف میشه=/و اینکه تخمشو برنداریم که ازش ناامید نشع دوباره تخم بذاره😐 حتماا ... چرا یه مدت میگذره یادش میره ولی خب اینکه تخم میزاره یعنی خیلی مسته و نر میخواد .کلا تو پرنده بهتره نر بگیرید چون ماده ها وقتی مست میشن تخم میزارن اما نرا میرن یه گوشه قفس بعدش اوکی میشن
تنها000 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 چرا یه مدت میگذره یادش میره ولی خب اینکه تخم میزاره یعنی خیلی مسته و نر میخواد . کلا تو پرنده بهتر ... ینی مشکلی پیش نمیاد؟ اهوم گفتن نره😐ولی وقتی تخم گذاشت تعجب کردیم فمیدیم مادس=/ :)
pooriaa عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 185 ینی مشکلی پیش نمیاد؟ اهوم ولی گفتن نره😐ولی وقتی تخم گذاشت تعجب کردیم فمیدیم مادس=/ نه فقط بهش تقویتی بدید....😂😂😂😂😂😂😂 خب دست میزدی به شکمش از فاصله بین استخوناشون میشه فهمیده مادن یا نر....ماده ها چون باید تخم بذارن استخوناشون باز ترن
تنها000 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 نمیدونم والا،من تخم نزاشته تا الان مادس از شما؟ پرنده فروشی که خریدیم گفتن نرهتخم که گذاشت تعجب کردیممم فمیدیم مادسدوباره چندروز پیش بازم ی تخم دیگه گذاشتتو نت خوندم وقتی به بلوغ میرسن جفت میخوان واسه همینه که تخم میذارن ولی تخمشون نطفه نداره =/ :)
avaderakhshani عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 2637 مادس از شما؟ پرنده فروشی که خریدیم گفتن نره تخم که گذاشت تعجب کردیممم فمیدیم مادس دوباره چن ... بله مادهس،چه جالب اینو نمیدونستم،خوب الان از کجا نر براش بیاریم آخه!؟☹️☹️
تنها000 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/06 تعداد پست: 21662 بله مادهس،چه جالب اینو نمیدونستم،خوب الان از کجا نر براش بیاریم آخه!؟☹️☹️ فک کنم بالغ که بشن تخم گذاریشون شروع میشه.. "(الانن این از وقتی تخم گذاشته خیلی بداخلاق و عصبی شده اصن نمیشه نزدیکش شم=/بضیا میگن جفت بخر بعضیا میگن خودش خوب میشه😐نمیدونمم.. :)