2821
2789
عنوان

تخم مستیی=/

493 بازدید | 9 پست

کسیی هس؟ اقا لطفا جواب بدین اگه اطلاعی دارینن

عروس هلندی ماده جفت نداره ولی دوروزه تخم گذاشته الانم دوباره ی جوریه حس میکنم بازم داره.. تو نت خوندم خطرناکه"((اره؟؟ باید چیکارکرد😐

:)
خطری نداره ولی تخماشو بردار که وابسته نشه ...درضمن عروست یه نر میخواد 

تو نت خوندم نوشتهه بود ضعیف میشه=/و اینکه تخمشو برنداریم که ازش ناامید نشع دوباره تخم بذاره😐

حتماا باید جفت بخریم راهی نیس دیگه مث قبل شه؟ 😐😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو نت خوندم نوشتهه بود ضعیف میشه=/و اینکه تخمشو برنداریم که ازش ناامید نشع دوباره تخم بذاره😐 حتماا ...

چرا یه مدت میگذره یادش می‌ره ولی خب اینکه تخم میزاره یعنی خیلی مسته و نر میخواد .

کلا تو پرنده بهتره نر بگیرید چون ماده ها وقتی مست میشن تخم میزارن اما نرا میرن یه گوشه قفس بعدش اوکی میشن

چرا یه مدت میگذره یادش می‌ره ولی خب اینکه تخم میزاره یعنی خیلی مسته و نر میخواد . کلا تو پرنده بهتر ...

ینی مشکلی پیش نمیاد؟ 

اهوم  گفتن نره😐ولی وقتی تخم گذاشت تعجب کردیم فمیدیم مادس=/

ینی مشکلی پیش نمیاد؟  اهوم ولی گفتن نره😐ولی وقتی تخم گذاشت تعجب کردیم فمیدیم مادس=/

نه فقط بهش تقویتی بدید....😂😂😂😂😂😂😂 خب دست میزدی به شکمش از فاصله بین استخوناشون میشه فهمیده مادن یا نر....ماده ها چون باید تخم بذارن استخوناشون باز ترن 

نمی‌دونم والا،من تخم نزاشته تا الان

مادس از شما؟ 

پرنده فروشی که خریدیم گفتن نره

تخم که گذاشت تعجب کردیممم فمیدیم مادس

دوباره چندروز پیش بازم ی تخم دیگه گذاشت

تو نت خوندم وقتی به بلوغ میرسن جفت میخوان واسه همینه که تخم میذارن ولی تخمشون نطفه نداره =/

مادس از شما؟  پرنده فروشی که خریدیم گفتن نره تخم که گذاشت تعجب کردیممم فمیدیم مادس دوباره چن ...

بله ماده‌س،چه جالب اینو نمی‌دونستم،خوب الان از کجا نر براش بیاریم آخه!؟☹️☹️

بله ماده‌س،چه جالب اینو نمی‌دونستم،خوب الان از کجا نر براش بیاریم آخه!؟☹️☹️

فک کنم بالغ که بشن تخم گذاریشون شروع میشه.. "(

الانن این از وقتی تخم گذاشته خیلی بداخلاق و عصبی شده اصن نمیشه نزدیکش شم=/

بضیا میگن جفت بخر بعضیا میگن خودش خوب میشه😐نمیدونمم.. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز