2777
2789
عنوان

بیایید بگید چیکار کنم بخابم شبا:))!؟

181 بازدید | 25 پست

من شبا تا ۴ ۵ بیدارم و کلی اذیت میشم جوش میزنم و واقعا دیگه داغون میشه کل بدنممم ... خیلی وقته اینجوریم قرص خابم خوردم ملاتونین و الپرازولام ولی کنار گزاشتم الان ی راه بگید... اگه مثلا ی روز کامل نخابم بنظرتون اوکی میشه؟!

قرص خواب نخور بدنت ضعیف میشع

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

من امتحان کردم... نمیشه 

شاید اگه چند روز صبح حتی اگه دیر خوابیدی؛ صبح زود بیدار شی افاقه کنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح زود بیدار شو و در طول روز اصلا نخواب دیگه شبا هم یه دوسش اب گزم بگیر

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
من امتحان کردم... نمیشه  شاید اگه چند روز صبح حتی اگه دیر خوابیدی؛ صبح زود بیدار شی ا ...

میگم امروزو کلا نخابم بزور هم شده بیدار بمونم شب زود بخابم خوبه؟

میگم امروزو کلا نخابم بزور هم شده بیدار بمونم شب زود بخابم خوبه؟

حالا امتحانش ضرر نداره انجام بده 👌🏼

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فکرت درگیر چیزی نیست؟

بستگی به خودت داره یکی یه روز نخوابه باز عادت میکنه روزای بعدم نمیتونه بخوابه من یسری ۵ روز پشت سرهم ۱ دقیقه هم نخوابیدم

سعی کن تو طول روز خودتو خسته کنی برو بیرون باشگاهی چیزی

فکرت درگیر چیزی نیست؟ بستگی به خودت داره یکی یه روز نخوابه باز عادت میکنه روزای بعدم نمیتونه بخوابه ...

ذهنم که بشدت درگیره... باشگاه میرم بیرونم میرم اما بازم میام میگیرم مثلا غروب میخابم شبو بیدار میمونم با خستگی تمامم