2821
2789
عنوان

پلاسما جت

7845 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر 

من بعد سه سال از انجام پلاسما جت این تایپیک رو میزارم خواستم شما هم از نتیجه اش مطعل باشید و اصلا گول تبلیغات رو خورید من بخاطر جای خط بخیه کوچکی که بعد عمل زیبایی پلک داشتم با دیدن تصاویر قبل و بعد پلاسما جت  تصمیم به انجام این کارگرفتم که متاسفانه خوب که نشد هیچ چربی طبیعی پوستم از بین رفت و پوستم به شدت شل شد چروک شد افتادگی پیدا کردجوری که مثه آدامس کش میومد جوری که از قبل عملم هم بدتر شد حالا بماند که بعد انجامش چ ورم و التهاب و سوزش  وحشتناکی و غیر قابل تحمل  پیدا کردم و اگه یک نفر مثل من تجربه شو به اشتراک میزاشت به هیچ عنوان سمت انجام این کار نمی‌رفتم دوست داشتم شما رو هم درجریان بزارم که مثل من پشیمون نشین بعد چند سال چون اولش بنظر خوب میاد ولی کم کم اثر مخربشو نشون میده. حالا خداروشکر تونستم بدون عمل با دستگاه مگنت تراپی یه دکتر بسیار عالی که تخصص از آمریکا هم داشت تا حدود بسیار زیادی از افتادگی و چروک هاشو برطرف کنم ولی خب خیلی سر این قضیه پشیمونم و رنج کشیدم امیدوارم که این تایپیک رو بخونید و با کسانی که قصد این کارو دارن به اشتراک بذارین

من دماغمو کردم ن تنها کوچیک نشد بلکه پوست دماغمم از بین زفت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

پلاسما جت يا پلكسر؟

يكي از دوستاي منم براي بيني انجام داد و جاش موند و بد فرم شد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بد فرم شده براي شما هم؟ يا پوستش سوراخ سوراخي شده

پوست لامصب جاش مونده سوراخ سوراخ گریه کنم دماغ خال خالی صدام میکنن فرم کلا تغییر نکرد 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

پوست لامصب جاش مونده سوراخ سوراخ گریه کنم دماغ خال خالی صدام میکنن فرم کلا تغییر نکرد 

چند وقت گذشته؟

نميدونم چرا دكترا انجامش ميدن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من دماغمو کردم ن تنها کوچیک نشد بلکه پوست دماغمم از بین زفت

بله دقیقا کامل پوست رو تخریب میکنه و بافت شو از بین میره بدتر که متاسفانه اینو پزشکای زیبایی در کمال بی وجدانی  بخاطر منافعشون هنوز انجام میدن 

چند وقت گذشته؟ نميدونم چرا دكترا انجامش ميدن

قبل کرونا دقیقا انجام دادم

قبل کرونا دقیقا انجام دادم

دوست منم همون موقع انجام داد ماسك ميزد الان برداشته و خيلي بد هست نوك بيني 

ناقص شده بنظرم

دوست منم همون موقع انجام داد ماسك ميزد الان برداشته و خيلي بد هست نوك بيني  ناقص شده بنظرم

حالا من شانس اوردم فرم تغییر کرپ ولی عملا انگار پوست دماغ ندارم

چند وقت گذشته؟ نميدونم چرا دكترا انجامش ميدن

فقط بخاطر منافعشونه متاسفانه هر کی هم که کامنت منفی زیر پستشون میزاره سریع پاک میکنن تنها راه اطلاع رسانی به مردم جاهایی مثه اینجاس

فقط بخاطر منافعشونه متاسفانه هر کی هم که کامنت منفی زیر پستشون میزاره سریع پاک میکنن تنها راه اطلاع ...

اخه پول زيادي هم توش نيست