2777
2789
منم همینطور شدم ولی اون میگه بخدا چیزی نیست بیا هر جا میرم با خودم میبرمت که ببینی از وقتی باردار شد ...

منم ده ساله ازدواج کردم امسال خل شدم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حیونی مثل خودش بعضی ها فقط ارضا شدن براشون مهمه و پول. کار به چیزهای دیگه  ندارن کثیف و تمیز ...

نمیتونم بپذیرم یه زن تااین حد خودشو پایین بیاره چی بگم خدایا مارو توی شرایط مشابه قرار نده آمین

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
فقط برام دعا کنید فقط خدا رو دارم قربون خدا برم خدا ی قدرتی بهم داده ی اعتماد ب نفسی که جس میکنم ا ...

دست خدا به همراهت

نمی دونم چه مرضی افتاده به جامعه

زن و مرد شدن خیانتکار

اونیم که دستش بازه یه قانون درست و حسابی تصویب نمیکنه

حداقل جلوشو بگیرن

۲۰ سال پیش میگفتن کشورهای دیگه اینطورین چقدر تعجب میکردیم الان مملکتمون رکورد زده

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
یعتی اگه اون ادم بهت خبر نمیداد متوجه نمیشدی؟

اصلا بهش شک نداشتم 

و به برکت شکاک بودن خودش من مریض شدم و درگیر بیماری خودم بودم....

اونم مثلا نگران من ...تازه ادعای دوست داشتن هم داره و مدام ب زبون میاره

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔

وای خیانت خیلی بده من یبار تو گوشی شوهرم پیام دیدم نوشته بود بیا فلان خیابون سریع شماره رو برداشتم ز زدم دیدم یه زنس گفتم شما با همسر من چیکار دارین گفت همسرت کیه گفتم فلانی و بعد گفت تو برنامه ی اسمش یادم نیست الان برنامه رو باهم اشنا شدیم ولی اصلا ندیدیم همو انقدر حالم بد شد اومدم خونه چون رفتم سر کوچه ز زدم .. شروع کردم وسایلمو جمع کردن گفت چی شده گفتم میرم از زندگیت چون ادم کثیفی هستی خلاصه گفتم بهش و داشت سکته میکرد دیگه انقدر التماس کرد و غلط کرد و گفت بخدا گول خوردم و اصلا نرفتم و فقط در حد اس بود تا پنج ماه تو صورتش نگاه نکردم دیگه همون شب رمز گوشیشو برداشت و صاف رفت و صاف اومد ولی من بعد سه سال هنوز دلم صاف نشده بعد شونزده سال همچین چیزی برام درک شدنی نبود 

هیچ کار مشکوکی نمیکرد ؟

من‌هیچ وقت بهش شک نداشتم

و همه کاراش تعبیر مثبت میکردم ولی الان همه کاراش برام معنی پیدا کرده

رویا بودن و نبودنت مهم نیست.... آنچنان دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست... همانند خدا که هست اما نیست💔
اینجام کاربرای بنده خدا انقدر خیانت میبینن غصه میخورم براشون  از هر۱۰ تاپیک ۷ تاش خیانت ۳ تا د ...

متاسفانه بله

من شوهرم خوش تیپه از قبل هم‌دیدم بهش چشمک زدن یا پیشنهاد دادن ولی واکنش خاصی نداشتم چون بهش اطمینان داشتم

ولی الان مدتیه واکنش خیلی بد درحد درگیری با طرف انجام میدم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام