2777
2789
ک شما ناراحت باشی یا ن

اره اصصصصصصصصصصصصصات مهم نیس چی در موردش فک‌میکنم یا ناراحت بشم ازش هیچ کاریم برا خوشحالیم نمیکنه همه چی زندگیشم ازم قایم میکنه سرمایه و پولشم داده دست باباش نگه داره

اره اصصصصصصصصصصصصصات مهم نیس چی در موردش فک‌میکنم یا ناراحت بشم ازش هیچ کاریم برا خوشحالیم نمیکنه هم ...

از اول ک اینطوری نبود 

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجووووری؟یعنی اصلا مشکوک نبود؟چجور فهمیدی؟

من هیچ وق تماس تصویری نمیگرفتم ی مدت دیدم خیلی بیخیال منو بچمه ی تماس تصویری گرفتم اونم حواسش نبود برداش دیدم دکمه لباسش تا نافش بازه تو ماشین تا منو دید یهو قط کرد تا دو دقه هم گوشیشو برنمیداشت دیگه فیلش دوباره یاده هندستونو مجردیاش کرده بود

اینجام کاربرای بنده خدا انقدر خیانت میبینن غصه میخورم براشون  از هر۱۰ تاپیک ۷ تاش خیانت ۳ تا د ...

ببین درسته اینجا تاپیک خیانت زیاد هست

اما واقعیت جامعه رو که نمیشه انکار کرد

همسایه که زن میاره خونه

مادر دانش آموزی که با پدر اونیکی میره 

مغازه داری که همه کاره هست الا کاسب

و......

بالاخره تو دوست فامیل چقدر میشنویم یا میبینیم

پارسال یه خانم تو ماشین یه آقایی دیدم گفتم نه چشمام اشتباه دیده امسال گندش دراومد بله خانوم متاهل هرز میپره

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
اصلنم ب خودش نمیرسیدا بو گند همیشه میداد حمومم نمیرف

یه بار عروسی داییم بود به زور میخواست شب قبلش منو ببره بزاره اونجا خودش برگرده خونه .منم شک کردم بهش دعوامونم شد اما بازم همچنان .اننننننننننننقد اصرار داشت اصن خل شده بود انگار

یه بار عروسی داییم بود به زور میخواست شب قبلش منو ببره بزاره اونجا خودش برگرده خونه .منم شک کرد ...

این زنایه بی زینسی ک معمولا پنجشنبه جمعها ی خیابونای خاص وایسادنو دنباله پولن مردا هم نیازی ب شماره داشتن ازشون نیستن سوارشون میکنن میرن ی ساعت کیف و حال