2777
2789
عنوان

وسواس فکری

533 بازدید | 18 پست

دوستان بنظرشما اتفاقاتی که ادم های با وسواس شدید بهش فکر میکنن واقعا اتفاق افتاده یا نه چون مثلا من همش فکر میکنم یه حرف بی ادبی رو زدم و درحالیکه در ح۱الت عادی نشسته بودیم و هیچ چیز خاصی نبود که فیلم برداری انجام بدیم همش میترسم فیلم گرفته باشه درحالیکه اصلا داشت صحبت میکرد و اصلا چیزی برا فیلم برداری نبود و حتی اون حرف بی ادبم نزدم ولی میترسم زده باشم

خیر عزیزم، خودت داری میگی وسواس، ماهیت وسواس اصلا ترسه و شک بی مورد، ترس از چیزی که رخ نداده، و حساسیت بیش از حد، بهش اعتنا نکن. ماهیت وسواس همینه...گول ذهنت نخور. 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر عزیزم، خودت داری میگی وسواس، ماهیت وسواس اصلا ترسه و شک بی مورد، ترس از چیزی که رخ نداده، و حساس ...

یه جوری شده تفاوت واقعیتو از توهم تشخیص نمیدم  همش حس میکنم نکنه واقعا اتفاق افتاده 

یه جوری شده تفاوت واقعیتو از توهم تشخیص نمیدم  همش حس میکنم نکنه واقعا اتفاق افتاده

بله این از زیادی فکر کردن میاد، یعنی همون حساسیت زیاد یا وسواس، 

مثلا موردی بود که سر تا گردن فرو میبرد داخل آب، ولی هنوز شک داشت که آیا موهاش خیس شده یانه...و فکر میکرد نکنه واقعا نبرده باشه داخل آب ...و موارد این چنینی...باید اصلا بها ندادی به این افکارت تا تضعیف شه

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
اخه همش یه چیزی تو ذهنم میگه اگه من نفهمیده باشمو این اتفاق افتاده باشه چی و میترسم وقتی تصور میکنم& ...

من بیچاره ام همینم همیشه همین حس رودارم خیلی سخته میفهممت

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بله این از زیادی فکر کردن میاد، یعنی همون حساسیت زیاد یا وسواس،  مثلا موردی بود که سر تا گردن ...

میدونم ولی وقتی تصور میکنم ک نکنه واقعی باشه این مورد و من نفهمیده باشم چی

من بیچاره ام همینم همیشه همین حس رودارم خیلی سخته میفهممت

بدیه حس من اینه که انقد حساس شدم که حتی شک میکنم نکنه حرف زشت زدم درحالیکه من هیچ وقت اینکارو نمیکنم الانم وجودم پر استرسه در حالیکه میگم ب چ درد بقیه میخوره از اون حرف زشتم ک حتی نزدم بخوان فیلم بگیرن ولی در عین حال همش استرس دارم نکنه پخش شه نکنه از رو گوشیش بردارن ..

میدونم ولی وقتی تصور میکنم ک نکنه واقعی باشه این مورد و من نفهمیده باشم چی

هی بخودت بگو که عقل و منطقت میگه که دروغه این تصور و خودت میدونی که نگفتی، و این فقط یه شک بی مورد هست که داری. و عقل و منطقت داره درست میگه. 

اگر دیدی نمیتونی کنار بیای حتما مراجعه کن به روانشناس و مشاور کمکت میکنند.

هی بخودت بگو که عقل و منطقت میگه که دروغه این تصور و خودت میدونی که نگفتی، و این فقط یه شک بی مورد ه ...

اخه میدونی وقتی من خودم از اون کلمه میترسم چطور میتونم گفته باشم درحالیکه میترسمم چون اون لحظه به ذهنم رسید ترسیدم ک نکنخ الان این حرفو زدم روانشناسم نمیتونم برم هفته ای ۶۰۰ تومن فقط پول روانشناس میشه

بدیه حس من اینه که انقد حساس شدم که حتی شک میکنم نکنه حرف زشت زدم درحالیکه من هیچ وقت اینکارو نمیکنم ...

ببخشید اما این درد بی علاج رو منم دارم تنها نیستی مرض دارم میدونی هی یه دفعه فکرمیکنم یه حرفی زدم اما میبینم نزدم دوباره شک میکنم...... یک دفعه یه فکرهای جنون امیزی به سرم میزنه مثلا میگن قانون جذب 

خب من الان وسواس دارم همش فکرای منفی. میاد تو سرم از طرفی به خودم میگم فکرنکن فکرنکن. میاد برات بعد بدتراسترس میگیرم بعد دلم میخاد برم بمیرم

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
ببخشید اما این درد بی علاج رو منم دارم تنها نیستی مرض دارم میدونی هی یه دفعه فکرمیکنم یه حرفی زدم ام ...

خب بنظرت چیکار میشه کرد براش رفتی پیش روانشناسی چیزی ؟ 

ببخشید اما این درد بی علاج رو منم دارم تنها نیستی مرض دارم میدونی هی یه دفعه فکرمیکنم یه حرفی زدم ام ...

فکر میکردم تنهام البته میدونی چی ازارم میده اینکه فگر میکنم اونایی ک میگم ثبتو ظبط میشه توی گوشی بقیه این بده رنه مهم نیس اون حرفو زده باشمم درحالیکه من کلا حرف بد بکار نمیبرما یهو یه چیزی به ذهنم میرسه کلا عجیب اخه ب چ درد بقیه میخوره فیلم من اونم دوستام ولی بازم حساسم

چقد جالب واقعا دیگه دارم من بدتر میشم واقعا اولاش فقط حساس بودم که موقع جشن اینا از رقصم فیلم اینا نگیرن یه وقت پخش شه الان حتی چیزای ک نگفتم رو تصور میکنم لحظه ب لحظه همش فکر میکنم یه چی گفتم درحالیکه فتم و وقتی فکر میکنم عفته باشم چی دیوونه میشم