2777
2789

من جای تو بودم بااین اخلاقای شوهرت

وقتی اومده بود نمیذاشتم بره

نه التماس

باصحبت

میرفتم حتی شده کتک میخوردم تا عذاب وجدان بگیره

پشیمون بشه از کارش

نباید میذاشتی میرفت

همونجا هرکاری ازدستت برمیومد انجام میدادی

میگفتی اگه من بدم بخاطربچه هامون تحمل کن

از خاطرات خوبتون یاداوری میکردی

میگفتی حیف زندگیمون بالحبازی ازبین بره

میگفتی توکه میدونی تنهایی سکته میکنم چجوری دلت میاد منی که یه روزی عزیزت بودم ول کنی

یکم کوتاه میومد نمیرفت

باز کم کم اروم میشد وهمچی برمیگشت

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
من جای تو بودم بااین اخلاقای شوهرت وقتی اومده بود نمیذاشتم بره نه التماس باصحبت میرفتم حتی شده ک ...

زدناشو یادآور میشدی میگفتی یادته منو زدی ولی بخشیدم

یادته توعروسیمون دستم کبود بود ولی گذشتم

من توزندگیمون صبرکردم توام باید صبرکنی

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم چن روز بگذره بعد

بابا چی تا ی چی میشه برو شکایت کن برو شکایت کن راه میندازید شماها ک بدتر اسی هستین...نه عزیز بشین توخونت هیچکاریم نکن پیامو زنگم نزن دیگه خودش میاد...اون الان از شکایتت زخمیه خانوادشم اگه واقعا اونجور ک شما میگی باشن مطمئن باش بش میگن زن تو خونت واس ی چیز چرت رفت شکایت کرد حالا بعد دوباره بفکر شکایتی..هنو عصبیه اروم میشه اگه ی مدت تو اروم بگیری..ازمن بشنو اگه زندگیت واقعا میخوای اصلا سمت شکایت و اینانرو ...هیچکاری نکن

اسی بخدا من فهمیدم..شوهرت شکاکه دیده از صبح زنگ نزدی نگران شده پاشده اومد یه چکی بکنه حتی گفتی گوشیتم چک کرده..بخدا همینه تو پیگیرش نشو ببین چطور نگران میشه میاد..پیش خودش فک میکنه خبریه ..اگه واقعااا میخوای بیاد پیگیرش نشو بزار نگران بشه ببین چطور میاد

من ازت معذرت میخوام گاهی قضاوتت کردم ولی عزیز این زندگی بدون مشاور درست بشو نیست هم خودت داری توش میسوزی هم شوهرت یهو به خودت میای میبینی ۵۰ سالته و جوونی نکردی چون هر روزت دعوا بوده هنوز اول راه زندگیتی درستش کن انقد رو مخ شوهرت نرو بهش محبت کن دوسش داشته باش بخدا همونقد که تو محبت میخوای اونم میخواد فحاشی و بی احترامی قلباتونو سنگ میکنه برای هم.. به خاطر بچه هات خودتو کنترل کن

عزیزم یکم سیاست داشته باش 

به حرفهای کاربرای اینجا گوش نکن سنشون کمه بچه مدرسه‌ای هستن

برا مردها زنی که پاش به کلانتری بازشه اصلا خوشایند نیست انگار کلاهش پشم نداره دیگه .کاش یکم دندون رو جیگر میزاشتی صبوری میکردی 

عوض کمک و همراهی با همسرت (حتی ظاهری) کلی مخالفت باهاش کردی با اون پیامهای فاجعه آمیز قشنگ جای دخالت برای اطرافیان باز کردی .دشمن شاد شدی 

یکم لطیف باش مهرو محبت داشته باش صبحانه درست میکردی و باهم میخوردین و با آرامش و احترام ازش گلایه میکردی 

حالا هم اگه ادامه زندگیتو میخوای سکوت کن بهش اصلا بی احترامی نکن

بزار چند روز بگذره ببین چه واکنشی داره جنجال بپا نکن ابروشو نبر پیش بقیه. وقتی آروم شد ازش معذرت خواهی کن 

مرد خشنو فقط محبت کردن آروم می‌کنه 

الان شما ازش شکایت‌ کن و بگو ترک خونه‌ کرده، تو محکومش‌ کن

چن سالته ؟!

لطفاً یاد بگیر وقتی صلاحیت مشاور دادن نداری فقط سکوت کنی 

رفتارهای همسرش بخاطر اینه که اسی رفته کلانتری.بره شکایت کنه که زندگیش قطعا می‌ره رو هوا 

عزیزم آخه چرا حرف گوش نمیدی آخه چرا کارخودتو میکنی چرا فقط به دنبال خنک کردن دلت هستی به آینده فک نمیکنی !!!؟؟؟ بچگی که نداشتی نوجوانی هم نشستی یچه داری جوونیت هم میره .....همون روز اول بهت گفتم تعلل نکن برو عیادت پدرشوهرت گوش ندادی پدر و مادرت هم بی سیاستن به جای اینکه برن عیادت بهت میگن بیا خونه تنها کار خوبت اینه خونه رو ول نکردی چرا باز حرف شکایت زدی چرا به حرف کاربرهای پونزده ساله اینجا گوش میدی به حرف های عاقلانه توجهی نمیکنی فک کردی بری شکایت چی میشه !!تهش مهرتو قسط بندی کنن بچه ها رو هم تا هفت سالگی میدن بزرگ کنی بعد باباش میبره پیش خانواده خودش مطمئن باش نمیزاره پیشت بمونن  ،نمیخوام بترسونمت اما شانس بیاری برای مسیج ها ازت شکایت نکنه بعضی فحش هایی حتی تازیانه هم دارن، الان آخرین فرصتته نزار بمونه ور دل خواهرش همون موقع خواهرش گفت بیا شام بخور میگفتی ما هم میایم باهاش میرفتی الان برو خونه مادرشوهرت بگو بچه ها دلتنگی کردن حداقل مسیج ها رو پاک کن منتظر چی هستی انقدر زندگی ها راحت از هم پاشیده که باورت نمیشه ! عزیزم دنبال دل خنکی و حفظ غرورت نباش ! هر چی بیشتر‌شوهرتو ول کنی احتمال از دست دادنش بیشتره حتی ممکنه خواهر شوهرت یکی رو هم باهاش دوست کنه بازم بهت میگم دلسوزانه بهت میگم دیگه بیشتر از این صبر نکن اون برنمیگرده زندگیت در معرض نابودیه به جای غصه خوردن برو جلو چشش از دل برفت هر که از دیده رود نزار جات پرشه دوباره تلاشتو بکن خواهر همین امروز برو خونه مادرشوهرت ......شنیدی ؟؟!!

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
الان شما ازش شکایت‌ کن و بگو ترک خونه‌ کرده، تو محکومش‌ کن

چرا وقتی از مشکل کسی آگاهی حتی نسبی هم ندارید الکی مشورت میدین؟ اصلا خبر دارید مشکل بنده خدا چیه که الکی میایی تحریکش میکنی واسه پاشوندن زندگیش.

همین شماها باعث خراب شدن و دید بد یسریا ب زندگیشون شدید.

هرچیزی تاوانی داره شک نکن با حرف شما یه زندگی خراب بشه دودش فرسخ ها هم که فاصله باشه توو چشم‌تون خواهد رفت.

خوده خوده خاله خرسه هستید. بیچاره اطرافیانی که از شما مشورت گرفتن تا حالا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
منتظرم چن روز بگذره بعد

این همه خانم ها دلسوزانه دارن راهنمایی میکنن صاف چسبیدی به حرف یه .... عقل؟؟

اینا زندگی خودشون شک نکن میزون نیست با این افکارشون!!! بعد شما به حرف امثال ایشون میخوای راه بری؟!

بمون خونه خودت شب پیام بده بگو عزیزم شام منتظرتیم با بچه ها. دیگه زنگ و اینا هم نزن ، نه کسی رو بگو بیا پیشت نه خونه مادرت برو. خونه خودت بمون.

اگه اومد که هیچ اگه نیومد بهش فرصت بده و حرف از شکایت و فحش و این چیزا وسط نیار.

فعلا فقط مظلوم بازی در بیار تا ببینیم چی پیش میاد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حتی نمیگ زنم تو خونه شب تنها چجور بمونه  ی چک هم داشت مال ی هفته دیگ هست اونو هم برداشت برد

ببین عزیز اقتدار و مردونگی و غرور و همه چیش خرد کردی... باید کم کم بذاری زمان بگذره ، عصبانیت فروکش کنه ، میاد ، دلش برا بچه هاش و تو تنگ میشه ولی فعلا هم عصبانیه و هم دلخور... ببین سعی کن خونه مرتب باشع و خودت هم مرتب... تا یکی دوروز دیگه یه برنامه فیلم بازی کردن باید بذاری باید خودت رو به مریضی بزنی بعد که مثلا هی داری بالا میاری و سردرد و سرگیجه داری و گوشی رو بدی به پسر بزرگت بگی زنگ بابا بزن بگو باحالت گریه به باباش بگه حال مامان خوب نیست همش داره بالا میاره و میافته ، زود بیا بابا ، ما میترسیم.... ولی سعی کن مظلوم نمایی کنی... ظریف باشی... چشمات رو مظلوم کن... زبونت هم خواهش نگه دار... بعد که اومد بگو خوشحال شدم اومدی میترسیدم اگر برام اتفاقی افتاد یه بلایی سر بچه ها بیاد تنهایی .... دلم اروم گرفت اومدی... یه حرفایی بزن که بزرگش کنی احساس کنه تکیه گاهت هست... اسی دیگه نگه داشتن زندگیت باخودته... بخدا مردا رو میشه تاحدی رام کرد... بسیتگی به هنر خودت داره

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
ببین عزیز اقتدار و مردونگی و غرور و همه چیش خرد کردی... باید کم کم بذاری زمان بگذره ، عصبانیت فروکش ...

البته مجبوری بالا بیاری و ناله بکنی تا باورپذیر باشه

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
منتظرم چن روز بگذره بعد

اونوقت دیگه رنگ شوهرت رو نمیبینی... بد سر لج میافته

عزیزم یکم سیاست داشته باش  به حرفهای کاربرای اینجا گوش نکن سنشون کمه بچه مدرسه‌ای هستن برا مر ...

به دیواربگی این حرفارو ترک میخوره این خانوم اصلاانگارنه انگار شایدم ماروسرکارکذاشته