2777
2789
چرا وقتی از مشکل کسی آگاهی حتی نسبی هم ندارید الکی مشورت میدین؟ اصلا خبر دارید مشکل بنده خدا چیه که ...

عزیزم معلومه شما خانم دلسوزی هستین لطف میکنین به تاپیکای منم سر بزنین و راهنماییم کنین ممنون میشم

خانما‌ کاری که نباید میشد ،شد،دیگه شما نمک روی زخمش‌ نپاشید،شوهرشون‌ هم منتظر بهونه بوده که دادن دست ...

آره دیگه.اگه شوهرشم انسانیت داشت و بدذات نبود دلش برای اون طفلای معصوم میسوخت و بخاطر اونا هم که شده کوتاه میومد.بقول شما منتظر بهونه بوده

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر بیا بگو چکار کردی؟ انقد ک بی گدار ب آب میزنی،ادم نگران میشه ک حرکت بعدیت چیه. لطفا یکم به کا ...

بابا این اصن عجیبه.اصن ج کاربرا رو نمیده بعد دوباره میره تاپیک جدید میزنه🙄🙄

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

اسی  جان پیام منو بخون من تاپیک هاتو خوندم هم تو مقصر بودی هم شوهرت .

به نظرم اصلا چند روز  بهش زنگ نزن میدونی مردا وقتی عصبانی هستن هرچی بیشتر پاپیچ بشی براشون بیشتر وحشی میشن .

زندگی عادی تو بکن بچه هات گناه دارن جلوی اونا نه گریه کن نه بی تابی و اینا فقط سکوت کن و عادی باش 

می‌دونم احتمالا دلت چرکینه ازش ولی یه شب بهش پیام بده فقط کوتاه و کم ازش معذرت خواهی کن و یه جوری از دلش در بیار با حرفات . تمام دیگه سراغشو نگیر خودش دلش میاد سمتت. 

بعدشم

احتمالا از طرف خانواده داره پر میشه که اینجوری شده . اون عقل داره تو باهاش بدرفتاری کردی و طردش کردی با خودش گفته چقد زنم بده .

بقیه هم بیشتر اثر میزارن روش 

اگه آدرس بیمارستان رو داری یه روز برو ملاقاتی باباش یا برو خونشون ملاقات خوشرو و عادی هم با بقیه و شوهرت رفتار کن .

اینجوری مطمئن باش می‌فهمه پشیمون شدی و براش ارزش قایل شدی از خر شیطون میاد پایین

احتمالا غرورت نمیزاره باهاش گرم برخورد کنی ولی برای حفظ زندگیت تلاش کن خونت رو ترک نکن 

اومد خونه عصبی بود یا هرچی .دستش و بگیر بغلش کن بوسش کن معذرت خواهی کن تا ختم به خیر بشه

کلن رو در رو ساکتم باهاش چون جواب بدم پا میشه کتک کاری فش اینا رو وقتی  دیدم رف از خونه دور شد ...

این پست هایی که زدی جدیه؟راست میگی؟چرا جلوی رفتنشا نگرفتی؟چرا باش حرف نزدی.نمیذاشتی بره.دیگه زنگ نزد؟,خواهش کار بچگانه دیگه نکن

منتظرم چن روز بگذره بعد

نکن اینکارو

یبار رفتی کلانتری بس بود

اگه میخوای طلاق بگیری برو دنبال شکایت

اما به قصد ترسوندنش نرو که تمام پلای پشت سرت خراب میکنی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بهش پیام بده عذرخواهی کن یکم خیلی ببخشید خرش کن

بگو بچه ها بهونتو میگیرن

بگو خونه بدون تو سوت و کوره 

چمیدونم خودت بهتر میدونی شوهرت چی دوس داره همونکارارو کن برش گردون

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بزرگترین اشتباهت اینه با کم محلی شوهرت شروع به تهدید قهر شکایت دادگاهه صبور باش اون طلاقت نمیده اتفاقا زن و بچه ش رو هم دوست داره تو فقط سکوت کن هیچی نگو فرض کن لالی‌ نزار با حرفاش تحریکت کن

یه زنگ بزن به مادرشوهرت‌ حال پدرشوهرم بپرس 

بعد به شوهرتم پیام بده زنگ زدم حال پدرت پرسیدم