2777
2789

درکت میکنم

بی محبتی دیدی،اینک میگی تو بیماری های تو بچه هات کنارتون نبوده ولی برای پدرمادرش بوده اینا کینه شده توی دلت، تو مثل آتیش زیر خاکستری اینقدر دلت شکسته که با هر فوت فوران میکنه

عزیزم سیاست نداری اصلاااااااا

باور کن محبت  زبان خوش همه نه ولی بیشتر مشکلات رو حل میکنه، چرا تنهایی یا بامادرت بری دکتر اونجا باید زورش میکردی بیاد

دست بزن واقعا بده، هر دوتا تون باید حرفتون سبز بشه، کوتاه نمیاین

فعلا صبر کن چون شما با کلانتری رفتنت غرور و اقتدارش رو زیر سوال بردی اون الان میخاد بهت ثابت کنه که زور اون از تو بیشتره،

سکوت کن ماتم غم نگیر برای روحیه بچه هات خوب نیس، خیلی خیلی روشون تاثیر داره، مثل روزای عادی باش بیرون بارشون خانه مادرت برو شب برگرد بیا خانه خودت 

خودتو تو خونه حبس نکن که روت فشار بیاد

بسپار به زمان 

🌱

چرا ولی انگار قبلن هم اینطور بوده از زایمانش هم گف.واقعا واقعا قلبا برا این قضیه ناراحت شدم اخه زنی ...

زبون اسی تنده

بازم میگم

اسی بلد نیست شوهرشو رام کنه

بهش گفتم فایلای آقای مصباح رو حتی تو ایتا براش بفرستم

توجه نکرد

اسی یاد نگرفته مقصرم نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته استارتر واقعا شوهرش و له کرد خیلی بد رفتار کرده من حدس زدم دارو اعصاب و روان مصرف کنه ولی کار ...

خب باید فعلا صبر کنه ن اینکه وقتی همسرش دور میشه پیام پشت پیام براش بفرسته

سخته

ولی باید اول رو خودش کار کنه ب والله اول خودشو نابود میکنه

بآشه میگ‌ دیگ نمیام خونه گفتم پس منم میرم شکایت میگ منم همینو مخام 

اینجا باید میگفتی ولی ما منتظرتیم باز ززررررتی گفتی پس میرم شکایت میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کلن رو در رو ساکتم باهاش چون جواب بدم پا میشه کتک کاری فش اینا رو وقتی  دیدم رف از خونه دور شد ...

خیلی کار خوبی می کنی!

ببخشید، دور از شان شما؛ ولی یه چهارپا اگر یکبار از یه مسیر بره و پاش لیز بخوره دفعه بعد هرچی افسارش بکشن حاضر نمیشه دوباره بره!

حتی زبانم به نصیحت باز نمیشه چون فکر میکنم غیرقابل اصلاح هستی.

تهش این آقا طلاقت میده و اگر این کار رو کرد حداقل بچه ها رو بهش بده، چون پیش تو بدجوری بدبخت و روانی میشن.

من فقط به این نتیجه رسیدم این زن و شوهر مخصوصاااا زن . بچه براشون پشیزی ارزش نداره . نه غصه بچه ها نه ترس بچه ها نه نگرانیشون .... اون یکی  پیش بچه ها داد میزنه این یکی پامیشه با بچه ها میره کلانتری گریه و زاری... میدون جنگ درست کردن هررر کی بیشتر ضربه زد اون برنده ست .. منه هفت پششششت غریبه دارم دق میکنم واسه اون دوتا بچه.. اسی به خودت بیا خدااا ازت راضی نیست

عزیزم اگه نمیخوای طلاق بگیری، فعلا صبور باش و اقدامی نکن خودش برمیگرده با شکایت حرمتا بیشتر شکسته میشه و به طلاق نزدیکتر میشی انشاءالله بعد از اینکه آرومتر شد بشین و دلیل کاراتو بهش بگو تا بفهمه که دلت خیلی ازش پُره .

وای مامانم همش میگ‌بیا بیا تنها نمون میگم خودت بیا پیشم میگ‌من نمیام🤕

مادری دقیقا چه نقشی توی زندگیت داشته؟ 

چی یادت داده؟

تارزان که آدمیزاد به چشم ندیده بود و گرگها بزرگش کرده بودن هم درک داشت و هم ادب و شخصیت....

عجیبی که توی این دو روز هزار نفر گفتن تو مقصری و تو هنوز داری حرف خودت رو میزنی....

چطور تا حالا زندگیتون طول کشیده رو من نمی فهمم.

خیلی کار خوبی می کنی! ببخشید، دور از شان شما؛ ولی یه چهارپا اگر یکبار از یه مسیر بره و پاش لیز بخور ...

ببین فقط دنبال برنده شدنه ... دنبال تلافی کردنه .... الان میبینه زورش نمیرسه طرف میره دور میشه پاتکشو میزنه ... میکه گذشت میکنم میگه سکوت میکنم اما نمیتونه .... ته این ماجرا چی میشه واقعا 

اره خدا میدونه اسی کجا دلش شکستع و بی محبتی شوهرش عذابش داده  که سر این موضوع یهو مث بمب ترکید ...

آدم مثل بمب هم بترکه اینقدر فحش رکیک نمیده!

فحش رکیک نشان دهنده فرهنگ و سطح طرفه...

و تماسها مکرر و رفتارهای عجیب کنترل نشده ایشان نشون میده که علاوه بر همه این ایرادات تعادل روانی هم نداره.

بعد همون موقع خاهرم زنگ زد گفتم بعدن حرف می‌زنیم داد زد این جن -ده چی میگ گوشیو گرف ی چک کرد  ...

یعنی فقط دلم به حال بچه هات کبابه

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
ببین فقط دنبال برنده شدنه ... دنبال تلافی کردنه .... الان میبینه زورش نمیرسه طرف میره دور میشه پاتکش ...

تهش طلاقه، هر آدمی به تحملی داره...اصلا چرا کسی بخواهد این رفتارها رو تحمل کنه؟!

ببین فقط دنبال برنده شدنه ... دنبال تلافی کردنه .... الان میبینه زورش نمیرسه طرف میره دور میشه پاتکش ...

فقط میگه دلم خنک شه.آدمیزاد اگه ببینه با همسرش نمی سازه مرد یا زن فرقی نداره باید مسالمت آمیز جدا شه.

اگه هم کفه خوبی های همسرش از بدی هاش سنگین تره پس باید سازش کنه،گذشت کنه.زندگی میدون جنگ نیست.

جدا از استقلال مالی واجتماعی که خانم ها در جامعه دارند وکاملا درست وبه جاست در نهایت اسایش وامنیت خانواده با مرد

ارامش خونه با زن.

این حس انزجار از خانواده شوهر یه جایی باید تموم شه یا نه؟

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

فقط میگه دلم خنک شه.آدمیزاد اگه ببینه با همسرش نمی سازه مرد یا زن فرقی نداره باید مسالمت آمیز جدا شه ...

حتی اگه خواهر شوهر ومادرشوهر بد ذات باشند در پی نابودی زندگی باز این هنر خانم که با ابزارهای زنانه اش شوهرش تو خونه نگه داره.میگن دستی که نمی تونی قطع کنی ببوس.به جای این همه حس انزجار از دردوستی با خانواده شوهرت در بیا شوهرت تو مشتت بگیر،از اون ور خانواده همسرتم تو مشتت بگیر.دلم خنک شد وشکایت می کنم واورژانس اجتماعی شد حرف شد راه حل.هی میگی شوهرم بد بوده وفلان روز کتکم زده وفلان ولی خودت متوجه نیستی تو حرفهات چیزایی میگی که کاملا مشخصه بیشتر تو مقصر بودی حالا شوهرتم تصیراتی داشته در حد واندازه خودش ولی کمتر از تو

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بابا همه دارین استارتر رو محکوم میکنیو حالا درسته استارتر تو دعوای آخر خیلی تند رفته بچگی کرده ولی در کل در واقعیت این آقا اینقدر محبت نکرده به زنش که این زن اینطوری شده این آقا اخلاقش بده نگاه کنید داشته استارتر با خواهرش حرف میزده گفته این ج نده چی میگه خب اونم فوق العاده بد دهنه خشن هم هست کتک هم میزنه ببین زندگی که مسخره بازی نیست اسی نه دیگه زنگش بزن نه چیزی من جای تو بودم حالا که خونه رو ترک کرده رفته پیش ننه و خواهرش براش ترک انفاق میزدم دیگه هم تو خونه راهش نمی‌دادم تا پدرش دربیاد.

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.