2777
2789

لطفا چند روز پیگیرش نشو اصلاا به هیچ وجه اون میبینه دنبالشی واسه همون فرار میکنه ازت. منم مثل تو حاضر جواب بودم میگفتم زن و مرد حقوق برابر دارن اگه بی احترامی کنه منم بی احترامی میکنم. اما الان به این نتیجه رسیدم دهن به دهن مرد نباید گذاشت. تو پیام هم با لحن بد صحبت نکن یکم خانوم تر باش. هر چند میدونم عمل نمیکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی تو سیاست زنانه نداری 

از کتاب زنان ونوس و مردان مریخ رو حتما بخون زنان زیرک رو بخون

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

ولی بنطرم دوست داره و دلش پیشته که گفته بیام صبانه نخوردم؛واسه کسی سخت نیس بیرون یچی بخوره ولی دلش پیشت بوده؛بعدم میگی تلاش کرده درست شه ؛چیزی یه شبه خراب نمیشه که یه شبه درست شه؛زمان بده و کمک کن رابطتون درست شه؛قدم اولش اینه تلاش کنی هروز فک کنی که چه رفتاری به صلاح خودت و خانوادتونه نکه سریع و از روو عصباننیت هرکار خواستی بکنی،الانم بهترین کار اینه جوری که سیخ بسوزه نه کباب از دلش در بیار؛مثلا بگو خونه نیستی میترسم و دلم برات تنگ شده یا در حالت ضعیف تر بگو بچه ها دلتنگیتو میکنن یا هرجور خودت بلدی؛واقعا بعد طلاق یهو دنیا گلستان نمیشه و هر مرد دیگه ای هم باشه یه عیب و ابرادی داره شک نکن

خیلی لجبازه این همه کاربر بهش راه حل دادن بازم کار خودشو میکنه

حس میکنم باید پخته تر بشه 

انشاءالله خدا کمکشون کنه..

هممون تو زندگی شخصیتایی داریم باید اصلاحش کنیم این دختر گلمونم کارش اشتباه بوده مخصوصا کلانتری 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

مقصر خودتی 

بخدا اینطوریم نیس.شوهرش اگه راست بگه اجازه نمیده بقیه تو زندگیش دخالت کنن

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
نمیگ‌ پول داشته بی پول نبوده یا فرقی نداره

اسی بهت بگم چیکار کن

تو خونه خودت بمون

به هیچ وجه جایی نرو

اون دوباره میاد مطمئن باش

مهربون شو اصلا فحش نده

زنگشم نزن اصلا

دعا کن که بیاد خودش آشتی کنه 

بخدا اینطوریم نیس.شوهرش اگه راست بگه اجازه نمیده بقیه تو زندگیش دخالت کنن

سیاست نداره

بخاطر یه بیمارستان رفتن چه قشقری راه انداخت خب معلومه کشیده بشه بطرف خانواده اش

خسته میشه

غرورش له شده

خودتونو بذارید جای شوهر این خانم

عصبی نمیشدید

سیاست نداره بخاطر یه بیمارستان رفتن چه قشقری راه انداخت خب معلومه کشیده بشه بطرف خانواده اش خسته م ...

درسته استارتر واقعا شوهرش و له کرد خیلی بد رفتار کرده من حدس زدم دارو اعصاب و روان مصرف کنه

ولی کاریه که شده حالا هم پشیمونه 🥴

سیاست نداره بخاطر یه بیمارستان رفتن چه قشقری راه انداخت خب معلومه کشیده بشه بطرف خانواده اش خسته م ...

چرا ولی انگار قبلن هم اینطور بوده از زایمانش هم گف.واقعا واقعا قلبا برا این قضیه ناراحت شدم اخه زنی که دو روزه از سخت ترین مشکل دنیا خلاص شده و کتک بزنی؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
واقعا فاز کسایی ک میگن شوهر اسی حق داره، رو نمی‌فهمم!!! حق داره ب خواهر اسی بگه جنده؟؟؟؟یا ب باد فح ...

دوست عزیزم تاپیک قبلیش و اسکرین هاشو ببین ...‌.

وفتی اسی به مادر و پدر شوهرش میگه پیرسگ توقع احترام نداشته باشه 

یه مثال میزنم

زنه میگه شوهرم فقط ب تلفن من هول هولکی جواب میده

ب دوستش

ب همکارش

ب خواهر و مادرش اینقد با حوصله و متانت جواب میده

میپرسن از مرده

مرده میگه مثلا مادرم یا خواهرم زنگ ک میزننن با عشق با من صحبت میکنن 

همکارم مودبانه

دوست  محترمانه

ولی زنم اس ام اساشم ترسناکه یا حوصله سر بر 

وای از دست پیامای تهدید آمیز و غر زدنای زنای بی سیاست