2777
2789
اگه همسرت خوبی هم داره و نمیخوای زندگیت از هم بپاشه خصوصا بخاطر بچه ها سعی کن مدیریت کنی اوضاع رو که ...

آره خوبی داره در مواقع عادی هم اخلاقش خیلی خوبه ب حرفم گوش میده هرچی بگم همون میکنه و مهربون 

ولی اینجوری بدرفتاری هم زیاد داره

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخونت تکون نخور  درخواست نفقه خودت و بچه هات و مهریه کن پدددددرش درمیاد میاد بهت میگ گوه خورد ...

ولی لج و لجبازی میشه،اگه اقدام حقوقی هم قراره باشه باید از طرف شوهرش باشه اونوقت دادگاه با استارتره

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
ازخونت تکون نخور  درخواست نفقه خودت و بچه هات و مهریه کن پدددددرش درمیاد میاد بهت میگ گوه خورد ...

نمیگ‌ پول داشته بی پول نبوده یا فرقی نداره

ولی لج و لجبازی میشه،اگه اقدام حقوقی هم قراره باشه باید از طرف شوهرش باشه اونوقت دادگاه با استارتره

خودش عمرن کاری کنه منتظره من برم‌شکایت کنم

لج و لجبازی بیشتر از این؟؟

اتفاقا از جیبش ک پول بره حساب کار دستش میاد 

مرد هیچ وقت اقدام نمیکنه 

درضمن نفقه و مهریه مال زنه زن باید بره دنبالش

من نگفتم درخواست طلاق بدع که

پولش بره جونش درمیاد حالا ببین

واقعا؟

گاهی پیش اومده مثلا گفته اره برو مهریه اجرا بزار فوقش سالی یدونه سکه اقساطی میدم 

خانما‌ کاری که نباید میشد ،شد،دیگه شما نمک روی زخمش‌ نپاشید،شوهرشون‌ هم منتظر بهونه بوده که دادن دست ...

بله درسته نباید نمک رو زخمشون پاشید اما مردی که دیگه خوب شده بوده و بعد از بیمارستان زنگ زده صبحانه آماده کن بخوریم دنبال بهانه نبوده ...

اسی امیدوارم زندگیت رو به بهبود بره

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

بینتون محبت هست ولی متاسفانه با بی احترامی از بین بردینش..

عزیرم سعی کن یکم خوددار باشی و پخته تر رفتار کنی شما ابهت و عزت شوهرت رو با کلانتری رفتن زیر سوال بردی و ایشون حق داره الان با زورگویی و قلدری بخاد خودشو بهت ثابت کنه، مطمینا ایشونم مقصر بودن ولی الان قضایا جوری جلو رفته که بیشتره این بار منفی روی دوش شماست 

فکر کن همسرت رفته ماموریت و فعلا بهش گیر نده فقط می تونی بدون توهین و غر زدن تو.پیامهات بهش نشون بدی که زندگی مشترکتون برات مهمه و دوست نداری بینتون فاصله بیفته 

گلم هیچ وقت هیچ وقت نذار این دلخوریها تو زندگیت طولانی بشه چون به شدت سردی میاره 

شوهر شما الان فقط با محبت رام میشه البته نه اونقدر محبت که همه تقصیرات بیفته گردن شما  

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

بهش پیام بده بگو بیا بهم فرصت بدیم منم از کارم پشیمونم ببخشید بعدم چطور مادر یا خواهرش بتونن روش تاثیر بزارن تو نتونی؟ اینقدر باهاش گرم باش که دلخوش تو باشه  و حتی زنگ بزن گوشی را بده دست بچه ها بگن دلمون برات تنگ شده بیا

واقعا؟ گاهی پیش اومده مثلا گفته اره برو مهریه اجرا بزار فوقش سالی یدونه سکه اقساطی میدم 

سکه ۳۳ تومنه میشه ماهی ۲ و ۷۵۰ باید کنار بزاره

نفقه خودت ۱۵۰۰ نفقه بجه هات هر کدوم ۱۲۰۰ حساب کن چقدر باید از حقوقشو بده بهتون

چقدر درامدداره؟