2777
2789
چن ماه؟؟ بچه هم داری  خونه خودتی یا پدر

۶ماه🤫

نه بابا عقدم😂😄

حوصلش ندارم طلاقم‌نمیخام خودش هر کاری میکنه بکنع 

اخرش نخادم خودش میره دادگاه 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
حالا ب جاییت برنمیخورد اگ ی صبحونه میدادی کار ب اینجاکشیده نمیشد

دیگه صبحونه رو ول کنین تروخدااااااااا...مردی که دنبال بهونه ست بالاخره بهوته شو پیدا میونه،همه یقه جر دادن واااای به پدرش گفتی پیر خرفت ی نفر الان نگفت چرا به خواهرت گفت ج...ده؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه صبحونه رو ول کنین تروخدااااااااا...مردی که دنبال بهونه ست بالاخره بهوته شو پیدا میونه،همه یقه ج ...

عزیزم مقصر بوده دیگه ازاووول تقصیر خودش بوده اون مرده اگ باهاش خوب تا کنه اونم فهش نمیده

عزیزم مقصر بوده دیگه ازاووول تقصیر خودش بوده اون مرده اگ باهاش خوب تا کنه اونم فهش نمیده

چه عجیب...حالا اون فحشاش شفاهی بوده تاپیکای قبلیشو هم بخونید که چه لعبتیه فقط به ی صبحونه نگاه نکنید

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
اره خدا میدونه اسی کجا دلش شکستع و بی محبتی شوهرش عذابش داده  که سر این موضوع یهو مث بمب ترکید ...

خیلی جاها دلمو شکونده بی شماره بیام همشو  بگم بدترین بدترینش دوروز بعد  زایمانم بود اومدم خونه مادرش پرش کرده بود در حالی ک موقع رفتن ب بیمارستان برا بستری با عشق و خوشی رفتیم اومدم خونه وحشی شده بود اونقدر کتکم زد هنوز داغش تو دلمه

یا چن روز قبل عروسی و تالار رفتیم لباس عروس انتخاب کنم من سخت پسندم کلی گشتیم چیزی پیدا نکردم این تو راه موقع برگشت کتکم زد تو تالار دستم کبود بود بیشتر از صورتم آرایشگر ب دستم کرم پودر زد تا محو بشه

ولی خوبی هم زیاد داشته من خیلی اشتباه ها داشتم منو بخشیده

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

منتظرم چن روز بگذره بعد

هیچ اقدامی نکن اصلا،بشین تو خونت نه جایی برو نه زنگ بزن نه اس بده نه کسی رو واسطه کن نه شکایت کن...خودش برمیگرده برنگشتم فدای سرت...اصلااااااااااا هیچ تماسی دیگه نگیر اگه پیام داد هم جواب نده...اگه نمیخوادت بره حق و حقوقتو بده بچه هاتو بده بره ور دل خونوادش...اصلا خودتو کوچیک نکن

۶ماه🤫 نه بابا عقدم😂😄 حوصلش ندارم طلاقم‌نمیخام خودش هر کاری میکنه بکنع  اخرش نخاد ...

الان بهترین موقع هست عاقل. باش و درست تصمیم بگیر با بچه نمیشه طلاق گرف 

۶ ماه خیلی زیاده پا پیش نزاشته برا اشتی

خیلی جاها دلمو شکونده بی شماره بیام همشو  بگم بدترین بدترینش دوروز بعد  زایمانم بود اومدم ...

اگه همسرت خوبی هم داره و نمیخوای زندگیت از هم بپاشه خصوصا بخاطر بچه ها سعی کن مدیریت کنی اوضاع رو که بدتر از این نشه سعی کن صبور باشی. کاش بری دیدن پدر شوهرت

هیچ اقدامی نکن اصلا،بشین تو خونت نه جایی برو نه زنگ بزن نه اس بده نه کسی رو واسطه کن نه شکایت کن...خ ...

خانوادم میگن تنها نمون بیا خونمون اون چطور رفته کنار مادرش توهم بیا خونه ما

خانوادم میگن تنها نمون بیا خونمون اون چطور رفته کنار مادرش توهم بیا خونه ما

نه بعد میگه تو خونه نبودی من نیومدم و ادعا میکنه تو خونه رو ترک کردی،بچه که نیستی خودت دوتا بچه داری با بچه هات بمون خونه خودش مجبوره بیاد...اصلا ترک کردن خونه به نفعت نیست 

2790
2778
2791
2779
2792