2821
2789
عنوان

بیچاره شددددم 😭😭😭

309 بازدید | 12 پست

وام برام صب واریز کردن 

اموزش دیده بودم وارد بازار فارکس شدم 

کل ۵۰ میلیون شارژ کردم بعد میخاستم ۹۰ دلار معامله کنم حواسم نبود ۹۰۰ دلار زدم اهرم ضریب بالا زدم 

کل پول وام توی ۱ ساعت باختم 

قلبم از صب داره تند تند می زنه😭😭😭😭 

چقد من احمقم خرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قلبم درد گرفت  

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

آدمی که پول اضاف داره باید ببره تو این کارا چون ممکنه توی این کار ضرر کنه حداقل پولش که میره ضرر جدی نمیبینه ولی تویی که با وام این پولو جور کردی چرا واقعا چرا اینکارو کردی چطور ریسکشو قبول کردی 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

آدمی که پول اضاف داره باید ببره تو این کارا چون ممکنه توی این کار ضرر کنه حداقل پولش که میره ضرر جدی ...

من همه پول‌نمیخاستم وارد کنم ۹۰ دلار اما بخاطر استرس زیاد ۹۰۰ دلار رفت همش ت ی ساعت نابود شد😭

خواهرم ۴۰۰میلیون پولش رفت، از بازار کلا اومد بیرون.

۲سالم همه وقتشو گذاشت که یاد بگیره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

من ۲۰تومن بخام واریزکنم چنبارچک میکنم چجور چک کردی اوکی زدی

واریز ۵۰ کردم برای معامله از استرس زیاد گند زدم من خرررر 

تا حالا بیشترین مبلغ ک معامله کردم ۱ میلیون بوده ۵۰ ریختم استرس گرفتم 😭

خواهرم ۴۰۰میلیون پولش رفت، از بازار کلا اومد بیرون. ۲سالم همه وقتشو گذاشت که یاد بگیره

من سر خر بازی و استرسم پول رفت وگرنه کم کم میخاستم بزنم هر معامله ده درصد اما اشتباهی ۱۰۰ درصد پول‌زدم😭

من همه پول‌نمیخاستم وارد کنم ۹۰ دلار اما بخاطر استرس زیاد ۹۰۰ دلار رفت همش ت ی ساعت نابود شد😭

چی بگم 

کاریه که شده 

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍