2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*نسبت عشق به من نسبت جان است به تن*

*تو بگو من به تو مشتاق ترم یا تو به من؟*

زنده ام بی تو همین قدر که دارم نفسی

از جدایی نتوان گفت به جز آه سخن

بعد از این در دل من، شوق رهایی هم نیست

این هم از عاقبت از قفس آزاد شدن

وای بر من که در این بازی بی سود و زیان

پیش پیمان شکنی چون تو شدم عهد شکن

باز با گریه به آغوش تو بر می گردم

چون غریبی که خودش را برساند به وطن

تو اگر یوسف خود را نشناسی عجب است

ای که بینا شده چشم تو ز یک پیراهن

❤️🫰🏻

خیلی دوست دارم این شعر رو

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱

شاید یه روز با چشمایی که عاشقت کردن خیره بشم تو چشمایی که هیچوقت نتونستم نگاهشون کنم...از بس قشنگن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تنها غریب آشنایی هستی که همیشه دوستش خواهم داشت

اشکمو در آوردی اسی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
خاک تو سرت بدبخ منو از دس دادی🤣🤌🏻 *تا حالا عاشق نشدم*

جایزه بهترین کامنت سال تعلق میگیره به کامنت تو ، احساساتت خفم کرد 😂

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
جایزه بهترین کامنت سال تعلق میگیره به کامنت تو ، احساساتت خفم کرد 😂

فداتشم🤣❤

والا این چص ناله ها چیه 🤣یارو اگ منو از دس بده بدبخ ۲ عالم شده بچه ب این خوبیییی😂

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
خیانتت مثل این موند ک بازهامو قطع کنی حتی اگ ببخشمت دیگ نمیتونم تو آعوش بگیرمت...

قشنگ بود