2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فداتشم🤣❤ والا این چص ناله ها چیه 🤣یارو اگ منو از دس بده بدبخ ۲ عالم شده بچه ب این خوبیییی😂

😂😂😂

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

رفتی چه بی بهانه و سرد از کنار من

پاییز شد دوباره شکوه بهار من

"یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی

یادت به خیر یار فراموش کار من"

حالا کجاست آن همه لاف وفا؟ که باز

بر عشق "ما" نشسته دوباره غبار "من"

شاعر شدم که از تو بگویم غزل ولی

بدرود آخرین تو شد یادگار من

افسرده مانده ام به امید طلوع صبح

شاید شبی سحر بشود انتظار من

باید که از حصار زمانه گذر کنم

تا پر کند زمین و زمان را شعار من

چون آتشی زبانه کشد سوز عاشقی

آتش کشد به جان سکوتت شرار من

ای شعر ناسروده کجا مانده ای کجا

که می چکد غزل به دل بی قرار من

دلم گرفت اشکم در امد 

با اینکه به عشقم رسیدم

زیبا ولی دروغی دارمت 🙂

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
اگ تموم نابیناهای جهان هم بینا بشن هموز ۲ نابینا باقی میمونه یکی من ک چشمم غیر تو کسیو ندید یکی ت ...

دل سوختم هستیا🥲

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک