2777
2789

خونمون با بابام اینا بیشتر از یه ساعت راهه و هفته ای بار نهایت یا اونا بیان یا ما بریم گاهیم دو هفته یه بار. اینجا نزدیکیم به مادرشوهرم و یه سری فامیلامون. زن دایی شوهرم خیلی اوقات روزا زنگ میزنه من میرم پیششون، با بچم بازی میکنن دور همیم تا غروب که میام خونه. گاهی من میگم اونا میان اینجا، چون اینجا هیچ دوستیم ندارم و بعد زایمان واقعا افسرده شدم چون تو کل زندگیم یه هفته مدام خونه نبودم. همش سرکار و بیرون و.... حالا اونا با مادرشوهرم اینا به یه اختلاف کوچیکی خوردن بازم رفت و آمدو دارن. اونوقت شوهرم میگه دیگه نرو اونجا باهاشون بیرون نرو... اینم بگم ما فامیلیم یعنی اون خانوم با خودمم نسبت داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر  ی بیرون  رفتن  اوقات  خودت و همسرت  تلخ  نکن 

بگو پس شبا  زود بیا بریم  پارک  وگردش

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

نه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چرا همش باید بری پیش مامانش 

توجه نکن  

به اندازه خونه مادرشوهرت برو 

حتی اگر مجبور بشی دیگ خونه زندایی نری 

باشگاه برو 

کلاس هنری زبان 

خودتو اینجوری مشغول کن 

بچتو کلاس بزار 

اوه من خونه مامانم نزدیک ولی دو هفته یه بار نمیرم خونه مادر شوهر هم سه ماهی به بار میرم

زن دایی شوهرمم کلا یه بار رفتم و باورت میشه خونه خواهرامم یه سال بیشتره نرفتم 

عه راستی خونه داداشمم دو سه سال نرفتم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بخاطر  ی بیرون  رفتن  اوقات  خودت و همسرت  تلخ  نکن  بگو پس شبا& ...

عریزم گفتنش راحته، فک کن بچم حوصلش سر میره یکسره تو خونه نق میزنه جایی ندارم ببرمش. هفته ای یکی دو بار اونجا برم به جایی بر نمیخوره... خودشم در خدمت مامانشه الان اومد گفت من خستم دوش میگیرم استراحت میکنم مامانش زنگ زد گفت کار دارم رفت برسونتش