خونمون با بابام اینا بیشتر از یه ساعت راهه و هفته ای بار نهایت یا اونا بیان یا ما بریم گاهیم دو هفته یه بار. اینجا نزدیکیم به مادرشوهرم و یه سری فامیلامون. زن دایی شوهرم خیلی اوقات روزا زنگ میزنه من میرم پیششون، با بچم بازی میکنن دور همیم تا غروب که میام خونه. گاهی من میگم اونا میان اینجا، چون اینجا هیچ دوستیم ندارم و بعد زایمان واقعا افسرده شدم چون تو کل زندگیم یه هفته مدام خونه نبودم. همش سرکار و بیرون و.... حالا اونا با مادرشوهرم اینا به یه اختلاف کوچیکی خوردن بازم رفت و آمدو دارن. اونوقت شوهرم میگه دیگه نرو اونجا باهاشون بیرون نرو... اینم بگم ما فامیلیم یعنی اون خانوم با خودمم نسبت داره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخاطر ی بیرون رفتن اوقات خودت و همسرت تلخ نکن بگو پس شبا& ...
عریزم گفتنش راحته، فک کن بچم حوصلش سر میره یکسره تو خونه نق میزنه جایی ندارم ببرمش. هفته ای یکی دو بار اونجا برم به جایی بر نمیخوره... خودشم در خدمت مامانشه الان اومد گفت من خستم دوش میگیرم استراحت میکنم مامانش زنگ زد گفت کار دارم رفت برسونتش