2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20812 بازدید | 1150 پست
@thumblina     @فرشتهm71     @mamanfariborz     @الماس1400 & ...

سلام عزیزم خوبی 

من یکی دو روزه نت خیلی ضعیف بود کم اومدم سایت 

چیشد یهو آخه 🥺🥺🥺 

الان تاپیک یگانه رو خوندم 😔😔 

من ۵۰۰ تا میفرستم 

تموم شد دوباره میام بر میدارم 

ان‌شاءالله خدا به جوونیش رحم کنه و شفاش بده 🤲🤲🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.رفتم تاپیکشو خوندم تپش قلب گرفتم😥 استارتر عزیز من ۸هزارتا میفرستم اگه محدودیت زمانی ...

مرسی عزیزم همینطور که میدونید حال اقا محمد اصلاا خوب نیست  دلم میخواد ختم زود تمام بشه میتونید تا سه شنبه هشت هزارتا رو بگید ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

@fatti900     @قدرتمندترینم۲     @آیسون1     @همچوسرو   ...

سلام سهم من ۱۵۰۰ گل صلوات.ان شاءالله شفای عاجل همه ی بیماران ومخصوصا آقا محمد🤲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
مرسی عزیزم همینطور که میدونید حال اقا محمد اصلاا خوب نیست  دلم میخواد ختم زود تمام بشه میتونید ...

نه عزیزم تا سه شنبه که نمیتونم.پس هزارتا برمیدارم اگه تموم شد میام مجدد برمیدارم

نه عزیزم تا سه شنبه که نمیتونم.پس هزارتا برمیدارم اگه تموم شد میام مجدد برمیدارم

مرسی عزیزم 😘

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

100تا صلوات انشالله خدا ب بزرگی خودش ب جونیش رحم بکنه و خوب بشه 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
100تا صلوات انشالله خدا ب بزرگی خودش ب جونیش رحم بکنه و خوب بشه 

عزیزدلمی مرسی گلم که دعوتمو پذیرفتی  

سلام عزیزم خوبی  من یکی دو روزه نت خیلی ضعیف بود کم اومدم سایت  چیشد یهو آخه 🥺🥺🥺  ...

الهى آمين. 

ممنون مهربونم. دوستات دعوت كن. 

عزيزم كمك كنيد كه زود ختم جلو بره. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم.رفتم تاپیکشو خوندم تپش قلب گرفتم😥 استارتر عزیز من ۸هزارتا میفرستم اگه محدودیت زمانی ...

گلم ممنونم همين كه دارى زحمت ميكشى با همه ى سختى هايى كه دارى يه دنيا ارزش داره. 

گلم از صميم قلب دعاش كن خواهش ميكنم يه دعاى ويژه. 

دوستانت هم دعوت كن كه ختم زود پيش بره شرايطشون واقعا اضطراريه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم