2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20812 بازدید | 1150 پست
من الان براش نماز حضرت ام البنین میخونم به حضرت عباس فرزندش قسمش بدم دل نازنین خانوم شاد شه نامزدش چ ...

سلام عزیز مهربون الهی خدا دلتو شادکنه الهیی تو زندگی غم نبینی  مرسی گلم  حال اقا محمد اصلا خوب نیست دکترا قطع امید کردن ما تنها امیدمون خدا و دعای خیر شما دوستای گل هست مرسی عزیزم   

حاجت روابشی  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام عزیز مهربون الهی خدا دلتو شادکنه الهیی تو زندگی غم نبینی  مرسی گلم  حال اقا محمد اصلا ...

عزیزدلم نماز رو خوندم براشون با چشم اشکبار و دلشکسته ام حضرت ام البنین و پسرشون حضرت عباس باب الحوائج هستن حضرت ام البنین دل امیدوار ناامید نمیکنه چون میدونه یعنی چون عباسش تو کربلا ناامید شد وقتی مشک آبش تیر خورد معجزه تو راهه دعا دلشکسته اس😭😭😭😭 برا منم دعا کنین عشقمو میخاممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تا حالا چله حق شناس گرفتی؟اگه به صلاحت باشه میشه و اگرم نباشه بگو مهرشو از دلت بیرون کنن

سلام عزیزم اعمالش خیلی سنگینه من نمیتونم به این دقیقی رعایت کنم اگر هزینه داشتم میدادم نائب

سلام عزیزم اعمالش خیلی سنگینه من نمیتونم به این دقیقی رعایت کنم اگر هزینه داشتم میدادم نائب

کدومش برات سخت تره؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ترک گناهش همین گاهی دروغ غیبت آرایش بالاخره باید خیلی رعایت کنی وگرنه ا خدامه بگیرم

آرایش کم تر بکن موهاتو بپوشون.غیبت و دروغم که دست خود ادمه عزیزم...

شما بگیر امام حسین رئوفتر از این حرفاس😍

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
آرایش کم تر بکن موهاتو بپوشون.غیبت و دروغم که دست خود ادمه عزیزم... شما بگیر امام حسین رئوفتر از ای ...

صدقه هم باید بزاریم کنار اره من راستش پولی ندارم هر روز بزار کنارکاش بتونم من عشقمو میخام مقصر منم ازم ناراحته بارها منو بخشید😭😭😭

صدقه هم باید بزاریم کنار اره من راستش پولی ندارم هر روز بزار کنارکاش بتونم من عشقمو میخام مقصر منم ا ...

خب یکجا همون اول ۱۰ هزار تومن رد کن.منم وقتی چله میگیرم ۱۰ تومن همون اول چله رد میکنم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ توجه توجه 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

تعداد ختم های ذکر شده   23487 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

تعداد ختم های باقی مانده  100513

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸