2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
خواهش میکنم دوست من اینطوری نگو تموم زندگی چیه !  تموم زندگی ما خداست و خدا کافیه روزی ماهم از ...

رراست میگه تموم تموم تموم زندگیم بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میدونی تموم زندگیت بکنن زیر خاک نباشی یعنی چی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا منم مردم کمرم خورد شده یک متر راه نمیتونم برم 

ای کاش منم باهاش میکردن زیر خاک و هیچ وقت نبودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلممم خدا بحق مولود این شب به دلت آرامش بده🤲

ففاطمه دیدی چه بدبخت شدم

دیدی محمدم رفت

دیدی گفتم قلب محمدم توان نداره

دیدی گفتم تموم قفسه سینه اش خورد شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیده مگه نگفتی دکتر خدا نیست مگه نگفتی محمد هیچیش نمیشه مگه نگفتی محمد نمیمیره مگه نگفتی صبر کن ...

ا

الهی من قربونت برم دردت به جونم یگانه 😭😭

توروخدا مرگ من بی تابی نکن بخدا اقا محمد ناراحت میشه الان جای آقا محمد خیلی خوبه خیلی امام حسین شفاعتش کرده امام رضا دستش رو گرفته .... دورت بگردم می‌دونم به خدا می‌دونم که شما حقتون نبود ولی باید تسلیم امر خدا باشیم همیشه 

مطمن باش الان اقا محمد داره تورو میبینه و چقدر ناراحت هست که آنقدر داری بی تابی می‌کنی ‌... مگه تو دوسش نداری ؟؟ پس بذار در آرامش باشه قربونت برم ...

تو دختر صبور و قوی هستی یگانه قشنگم 

دیشب تو حرم با شوهرم خیلی برات دعا کردیم فدات بشم هردوتامون از ته دل گریه کردیم و از امام رضا خواستیم به حق همین شب عزیز که شب میلادش هست از خدا بخواد که خدا خودش به دلت آرامش بده خواهری🙏

تو ببین چقدر آقا محمد پاک هست که این همه دعا و چله پشت سرش هست پس از خود آقا محمد بخواه که همیشه هوات رو داشته باشه و بهترین ها رو از خدا برات آرزو کنه دورت بگردم

به خاطر این که چطور روزهای گذشته ات رو مدیریت کردی به خودت افتخار کن… تو نماینده آقا محمد تو این دنیا هستیااااااا  بخاطر جنگیدن بی سر و صدات،لحظه هایی که مجبور بودی کوتاه بیای و اشک هات رو خودت پاک کنی، خودت رو تحسین کن تو خیلی قوی هستی یگانه جانم فقط آرامش خود رو حفظ کن 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
یگانه مرده بخدا دیگه نه نفس دارم نه روح😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این چه حرفیه عزیزم یگانه زنده س و زندگی میکنه... یگانه دخترقویه ما یگانه رو اینجوری میشناسیم..😚

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

داداش من تصادف کرد 48روز توی کما بود خیلی روزهای سخت ووحشتناکی بود مادرم خیلی خیلی بیتاب بود همین یه پسرم داشت چشماش دیگه بازنمیشد نمیدونست کجاست وکجا میره

من هم اولاش خیلی بی تاب بودم وهمش دعا وختم ونذر و..ولی وقتی میدیدم چطور لاغر وبی جون افتاده وزجر میکشه  راضی شدم به زجر نکشیدنش ولی مادرم نه  روزبه روز بدتر ازقبل  میشد ومنم فقط نگاش میکردم منتظر بودم رضایت بده تسلیم بشه ولی نمیشد چون میدونستم دعای مادرمه که داداشمو  معلق گذاشته نمیزاره راحت بره.منم نمیدونستم چیزی بگم چی میگفتم میگفتم بزاربمیره راضی باش به مردن یه دونه پسرت 

تا اینکه داداشم میاد خواب داییم.میگه تو حرم امام رضا بوده داشته زیارت میکرده داییم گفته مگه تو توکما نبودی میگه اومدم دعاکنم مادرم راضی باشه به رفتنم  داییم هم اینو برا مادرم تعریف کرد مادرم هیچ نگفت تا چهارشب بعدش هیچ حرفی نزد یه روز عصرش اومد پیش ما گفت بخشیدمش بخشیدمش به علی اکبر حسین  میدونم حسین غریب نوازه پسرم و میفرستم خونش مگه میشه احترام پسرم ونگیره   اگه موند خو خودم هستم اگه نموند ورفت فرستادمش  سرسفره حسین.مامانم دیگه اروم شده بود راضی شد به رضای خدا  داداشم دوساعت بعدش تموم کرد.درسته ما دوست داریم بمونن ولی زندگی بهتر وجاودانه اونجاست وقتی توکما هستن با چشم بازتری میبینن ودوست ندارن برگردن  اقا محمد شماهم انسان با ایمانی بودن مطمعن باش بهترین جایگاه روداره به جای اینکه میرفت حرم حسین میره درکنار حسین اغوش حسین وچی بهتر ازاین.دوست عزیز تسلیم رضای خدا باش هم خودت اروم میشی هم  اقامحمد وخوشحال میکنی  سه ماه زجر کشید الان که حالش خوبه نزار با دیدن تو بازم زجر بکشه خداهم برای تو روزهای خوبی رو درنظر گرفته 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

ححدیث تو بهشون بگو من این همه بدبختی کشیدم این همه به خدا التماس کردم این همه زجه زدم دارم جون می ...

الهی قربونت برم عزیزم میدونم چ غم بزرگی تو دلته غمی ک هیچوقت از بین نمیره یگانه محمدت الان پیش امام حسینه خودش دعوتش کرده اون الان جاش تو بهشته ب ارامش رسیده الان فقط نگرانیش تو این دنیا حال خراب توعه الهی فداتشم مگه ندیدی تا زمانی ک تو راضی نشدی نفس میکشید خوش بحالش از شر این دنیای کثیف راحت شد اجی قشنگم باور کن ک محمدت فرشته بود جاش اینجا نبود😔

ححدیث تو بهشون بگو من این همه بدبختی کشیدم این همه به خدا التماس کردم این همه زجه زدم دارم جون می ...

منم یکهفته تو icu کنارش دعا کردم زجه زدم التماس خدا و امامارو کردم اما جوابمو ندادن جواب نمیدن خواهر خدا هرکاری خودش صلاح بدونه انجام میده حتما صلاح عزیزای ماهم تو رفتنشون بوده راضی باش به رضای خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
اارزو به دلش موند 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی 😭😭😭😭قربونت برم خواست خدا بوده

الهی خدا بهت ارامش بده 

ببخشید دست خودم نبود منم دیروز با این خبر انگار برادرمو از دست دادم اخه محمد اقارو برادرخطابش میکردم یادش میکردم

ببخشید ناراحتت کردم 

گریم بند نمیشه ولی خواست خدابوده و مصلحتشو از ما بهتر میدونه 

حتما دیشب سرسفره ارباب بوده 

ب اقامحند بگو مارو فراموش نکنه مارو پیش اقا یاد کنه تا اقاشفاعتمون کنه پیش خداااا

رفتی سر مزارش سلام من بهش برسون بگو خواهرت دلش گرفته از نبودت😭😭😭😭😭😭

منی ک حتی نتونستم یه فاتحه بخونم براش😭😭😭😭😭😭😭چون هنو باورم نشده😭😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

رراست میگه تموم تموم تموم زندگیم بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 میدونی تموم زندگیت ب ...

عزیز دلم خدابهت ارامش بده 😭😭😭الهی حضرت زیبنب س ب فریادت برسه 

ما هیچ کدوممون از حکمت خدا سردرنمیاریم 

جایگاهش بهشته مطمئنم 

مگه میشه ارباب خادمشو فراموش کنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

کاشکی میتونستم تو بغل یکی گریه کنم بغض گلومو گرفته 

واقعا من از دیروز اینجوریم

جلو مهمونام داغون بودم 

یگانه می‌دونم خیلی سخته دورت بگردم خیلی سخت 

ولی خوشحال باش که یه فرشته پاک داری که همنشین اهل بیت شده و هرچی از این به بعد میخوای از آقا محمد بخواه که واسطه بشه بین تو و خدا و اهل بیت و حاجتت روا بشه و حال دلت خوب بشه 

نمیگم گریه نکن ،،، بخدا منم حالم تعریفی نداره الهی فدات بشم منم جیگرم کبابه ولی ناشکری نکن خواهر جون هیچ چیز خدا بی حکمت نیست یک روزی حکمت خدا رو میبینی که میگی ای وای اگر بود چی میشد یعنی ؟؟؟ 

پس بسپار. به همون بالا سری که صلاح من و تو. رو بهتر از هر کسی می‌دونه 

خوش به سعادتت که یک نفر رو توی اون دنیا داری که دستت رو توی این دنیا بگیره و بین تو و خدای خودت واسطه بشه برا برآورده شدن حاجاتت 

پس آروم باش قربونت برم نبینمت اینجوری 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

سلام دوستان صبحتون بخیر

تولد اقای رئوف و مهربون رو بهتون تبریک میگم

💥💥💥دوستان هرکدومتون این پیام منو دیدید لطفا بیاین تاپیک اخر من

واس ارامش دل یگانه جان و خودم وهمه شما دوستان میخوم ختم قران و فاتحه واس برادر عزیزم ک دیگه عمرشون ب دنیا نبود😭😭😭😭😭 بزارم

💥💥💥لطفا شرکت کنید و دوستان رو تک کنید میخوام امروز سیل از قرائت قران برای اقا محمد (بنده برگزیده خداوند و اقا اباعبدالله الحسین ع) بفرستیم 

💥💥ب کمک تون نیاز دارم 

ما در تموم این سه ماه همراه خواهرمون بودیم ....الانم برای ارامش دلش کنارش میمونیم 

💥💥💥💥💥لطفا بیاید تاپیک اخرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

الهی هیچ کدومتون روز بد نبینید 

الهی خداوند و حضرت زینب س ب خواهرم ارامش عطا کننن

یاحضرت زینب س خودت مراقب خواهرمون باش😭😭😭😭😭

یگانه مرده بخدا دیگه نه نفس دارم نه روح😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونم یگانه چی بگم فقط از خدا میخوام بهت صبر بده😞

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم