2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
سلام گلم ظهر پيام داد حالش خيلى بد بود قلبش اذيت بود بيمارستان بود. 

بچه ها هرکی پیاممو دید یه ایت الکرسی برایگانه بخونه   اصلا دلم به هیچکاری نمیاد خییلی توفکرشم    هرکی خوند لایک کنه  مرسی💔

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

عزیز دلممم خدا بحق مولود این شب به دلت آرامش بده🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها هرکی پیاممو دید یه   ایت الکرسی برایگانه بخونه   اصلا دلم به هیچکاری نمیاد ...

میخونم براش

ب یگانه خبر بدید دوبار ختم شده انعام براش  بگید شاید ارروم شه دلش یخورده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ای خدا اخه چی بگیم ک این غم سنگین رو دلت اروم بشه بخدا هیچ حرفی نمیمونه دورت بگردم الهی از خدا میخام ...

حدیث چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭مگه نگفتی هیچیش نمیشه😭😭😭😭😭😭مگه نگفتی به مو میریه پاره نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی من بمیرم برااااااااااات دردت به جونم  😭😭😭😭😭 دورت بگردم خواهرم   آروم باش فدات ب ...

سپیده مگه نگفتی دکتر خدا نیست

مگه نگفتی محمد هیچیش نمیشه

مگه نگفتی محمد نمیمیره

مگه نگفتی صبر کن امام حسین دعوتش کرده

چه خاکی تو سرم کنم 😭😭😭😭😭😭😭چجوری اروم باشم بخدا خودمم مردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی بمیرممممممممممممممم براتتتتتتت الهی همه دردات بیاد به جون مننننن نبینم غمتو یگانه آبجی قشنگمممم ...

خدا نکن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تو خیلی بمن قول دادی من خیلی روی قول های تو حساب کردم😭😭😭😭😭😭خیلی رو اسمت حساب کردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭اخرش محمدم رفت 

خدایااا واقعا نمیدونم چی بگم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 خیلیی سختههه  خدا به داد یگانه برسه  کاش خدا او ...

زهرا بخدا من حقم این نبود این همه بدبختی و سختی مگه نگفتین تهش خوب مگه نگفتین تهش درست میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من یکبار عکسشو دیدم هنوز چهره معصومش جلو چشممه بخدا یگانه چ حالی داره الان 

ححدیث تو بهشون بگو من این همه بدبختی کشیدم

این همه به خدا التماس کردم

این همه زجه زدم

دارم جون میدم لحظه به لحظه رفتن محمد حق من نبود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭