2777
2789
عنوان

بازم ؟… 🫤😁

89 بازدید | 13 پست

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است

کارم از گریه گذشته است بدان میخندم !!!

قربون خدا برم انگار هرچیزی میخوام تو ذهن و دلم باید بی ارزش بشه تا بعد بدون هیچ ذوقی بهش برسم 😊

خانومایی که تو اقدامن و با همه وجودشون حس میکنن مامان شدن و بعد پریود میشن خیلی گناه دارن ..هیشکی درکشون نمیکنه …

مخصوصا اگه مثل من دردشونو به هیچکسم نگن

تنها تر و بیچاره ترم هستن که خودشون باید خودشونو دلداری بدن ..این ماه همه چی درست و رو روال بود

ولی بازم نشد 💚…

😞

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه گفتی بی هیچ ذوقی باید به اون چیزی که میخوایم برسیم خیلی درست بود🙂🙂💔

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••
اینکه گفتی بی هیچ ذوقی باید به اون چیزی که میخوایم برسیم خیلی درست بود🙂🙂💔

اخه چندمین مورد هست که تو زندگیم اینجوری شده …

فکر کردم ناراحتم شدی اون استیکرو‌زدی بوست کردم ناراحت نباشی 😁

خودمم نیستم دیگه کاریه که شده

از خودم بدم میاد که تا اخرین لحظههه امیدوار میمونم !!!!!

اخه چندمین مورد هست که تو زندگیم اینجوری شده … فکر کردم ناراحتم شدی اون استیکرو‌زدی بوست کردم ناراح ...

عزیزم، همین خوبه ناراحت نباش...

ان‌شاءالله زودی مامان شی چنان ذوق کنی براش😁😍

مامان خوبی براش باشی 😍❤️

میدونم انتظار خیلی بده ولی قربون خدا برم چه میشه کرد؟:)

عزیزم، همین خوبه ناراحت نباش... ان‌شاءالله زودی مامان شی چنان ذوق کنی براش😁😍 مامان خوبی براش باش ...

ممنون عزیزم

نمیدونم واقعا ذوقی میمونه تا اون موقع

همش تکرار میکنم

راضیم به رضای تو

امیدوارم از ته قلبم بگم

فداا انشاللا این ماه با هم میشیم🥲 دکتر بمن گفت اگه این ماه نشدی تو پریود بیا یه روز بستریت کنم دا ...

من خیلی وقته اقدامم نمیخواستم اسفندی شه بچه 😁😁😁

اگر سنت بالا نیست دارو نگیر

رو تغذیه ات کار کن

من خودم ۳۳ هستم دکتر گفت باید عجله کنی ولی دارو نگرفتم

من خیلی وقته اقدامم نمیخواستم اسفندی شه بچه 😁😁😁 اگر سنت بالا نیست دارو نگیر رو تغذیه ات کار کن ...

من متولد ۷۰ هستم 

ماه تولدش مهم نیس فقط دختر باشه

دارو خیلی استفاده کرده کردم فیبروم دراومد تو رحمم اینقد داروهای هورومونی خوددم

دیگه هیچی نمیده بهم