2777
2789
عنوان

گوشیم هم رفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 59 پست
من کم موند سکته کنم ساعت 9 گریه میکردم و تو جاده بدون نگاه کردن ب ماشین فقط میدویدم یه ماشین دقیقا ی ...

خیلی شوک بدیه. من اون شب که تا صبح خوابم نبرد. وقتی از کلانتری هم اومدم بیرون جوری می‌لرزیدم که کم مونده بود وسط خیابون ضعف کنم. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای عکساات

بیشتر از دوهزار تا عکس توش بود. متاسفانه با شماره کشور دیگه‌ای اپل آی‌دیم رو ثبت کردم که الان اون شماره رو ندارم، برای همین فقط از گوگل فوتوز تعدادیشون رو فعلا دارم.

خیلی شوک بدیه. من اون شب که تا صبح خوابم نبرد. وقتی از کلانتری هم اومدم بیرون جوری می‌لرزیدم که کم م ...

آره خیلی بده من یه ده تومنی گم میکنم ناراحت میشم فکر کن یهو 20 میلیون ازت بدزدن

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر از دوهزار تا عکس توش بود. متاسفانه با شماره کشور دیگه‌ای اپل آی‌دیم رو ثبت کردم که الان اون شم ...

من نگران اینم ک عکسات حجاب نداشته باشه و بیوفته دست اون عوضیا

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
منم چندماه پیش شوهرم گوشیم گم کرد همه عکس های یادگاری بچه ام مشهد وکربلا داشتم توش الااان خیلی دلم ع ...

گوشی من در حد نو بود. دو ساله شده بود، ولی چهار پنج ماه بود که ازش استفاده می‌کردم، اون هم در حد عکس و تلفن و پیامک. همه کارهای دیگه‌ام یا روی گوشی قدیمی بود، یا آیپد. واقعا دوستش داشتم.

منم گوشیمو قبل از عید زدن پشت فرمون بودم شیشه هم پایین گوشیم دستم بود وایساده بودم کنار یه دقیقه ماد ...

تو کلانتری گفتن اگر شیشه بالا باشه، در هم قفل باشه، ممکنه شیشه رو تو صورتت بشکنن. باید گوشی رو وسط ماشین بگیری و تا حد ممکن دیده نشه. من که دارم می‌رم گوشی دکمه‌ای بخرم.

من نگران اینم ک عکسات حجاب نداشته باشه و بیوفته دست اون عوضیا

نه تا جایی که چک کردم غیر از سه چهارتاش همه‌اش یا با حجاب بود، یا کمی موهام بیرون بود. چون بیشتر عکس‌هامون مربوط به جاهاییه که رفتیم و طبعا پوشیده. ولی خوب کلی خاطره پشتشونه.

تو کلانتری گفتن اگر شیشه بالا باشه، در هم قفل باشه، ممکنه شیشه رو تو صورتت بشکنن. باید گوشی رو وسط م ...

یا حسین یعنی این قدر زامبی هستن خدا لعنتشون کنه آن شالله به بیماری مبتلا بشن 

باورت میشه من از اون روز تا حالا مریض شدم یه استرسی افتاده تو جووونم که وقتی از دستم کشید اصلا مریضی اعصاب گرفتم بدنم یهو دردای بد میگیره از اون روز تا حالا یه موتوری میبینم تمومه بدنم یخ میزنه کلا روانی شدم 

نه تا جایی که چک کردم غیر از سه چهارتاش همه‌اش یا با حجاب بود، یا کمی موهام بیرون بود. چون بیشتر عکس ...

💔انشالا ک ب دستت میرسه دوباره

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
گوشی شوهرم دزدیدن داخل پارک   ردیابی  رو زدم     بعد دوماه با سیم کارت ...

ما تو همیاب ۲۴ ثبت کردیم، آگاهی هم قول داد تا دو سال خودش رو ردیابی می‌کنن. ولی احتمال زیاد یا تکه‌تکه‌اش می‌کنن، یا به افغانستان و عراق می‌فرستنش.