2777
2789
عنوان

گوشیم هم رفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 59 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمی تونی یک گوشی ۵ یا ۶ میلیونی یا کمتر دسته دوم از تو دیوار بخری الان شیائومی و سامسونگ میتونی بخری 

برای مردی بمیر که کارت بانکی شو بده بهت بری خرید 😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣
نمی تونی یک گوشی ۵ یا ۶ میلیونی یا کمتر دسته دوم از تو دیوار بخری الان شیائومی و سامسونگ میتونی بخری ...

راستش شک کردم که گوشی‌های دست دوم به خصوص بدون جعبه دزدی باشن. برای دم دستم گوشی دکمه‌ای می‌خرم. برادرشوهرم هم که به‌خاطر مادرش داره میاد، یه گوشی در همون حد برام میاره که البته خودم هزینه‌اش رو می‌دم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

خیلی خیلی بعیده دیگه گوشی دزدیده شده برگرده. گوشی برادرم را هم درزدیدند خیر نبینند. کاش فقط گوشی بود. رمز  ارزهاش تو گوشی بود گوشی که رفت هیچ دیگه نتونست به ارزهاش هم دسترسی داشته باشه، هیچ شدد همش

خیلی خیلی بعیده دیگه گوشی دزدیده شده برگرده. گوشی برادرم را هم درزدیدند خیر نبینند. کاش فقط گوشی بود ...

بله، این روزها که همه زندگیمون دیجیتاله، تو این محیط ناامن خیلی خطرناکه که همه اطلاعاتمون تو یک گوشی باشه. من بیشتر کارهام رو با آیپد تو خونه انجام می‌دم. الان هم می‌خوام دو تا گوشی بخرم، یه دکمه دار برای دم دست، تماس تلفنی و مسیج، یکی هم برای مواقعی که لازمه از امکانات گوشی تو محیط امن استفاده کنم. حتی تو کیف دستیم هم نگهش نمی‌دارم. دیشب به شوهرم می‌گفتم چند سال تو کشور امنی بودیم که مردمش با سه تا گوشی تو دستشون کنار خیابون پوکمون بازی می‌کردن. بعد گوشی من رو موقع تماس تلفنی از توی ماشینمون از روی پای من دزدیدن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.