2777
2789
عنوان

گوشیم هم رفت!

| مشاهده متن کامل بحث + 3058 بازدید | 59 پست

منم همین بلا سرم اومده تازه 3 ماه بود گوشیمو با کلی قرض گرفته بودم از سر کلاس خسته و کوفته بر میگشتم با خط واحد دستمو کردم تو کیف دیدم گوشیم نیست مثل روانی شده بودم اون لحظه خدا سر کسی نیاره و از اون بیشرف نگذره الان 5 ماه گذشته گوشیمو پیدا نکردم فقط امیدوارم از گلوشون نره پایین همچین پولایی

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره هنوزم همون گوشیو داره.همون روز بهش دادن دزده هم اورده بودن ولی شانسه دیگه گوشی بابامم زدن شکایت ...

امیدوارم چند برابر به پدرتون برگرده. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
منم همین بلا سرم اومده تازه 3 ماه بود گوشیمو با کلی قرض گرفته بودم از سر کلاس خسته و کوفته بر میگشتم ...

من میگم گوشی گم شدنی انگار خود آدم گم شده دیگه

تا بیای خودتو پیدا کنی طول میکشه

الانم همه چی توی گوشیه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

یعنی با یه آیفون دیگه آیفون گمشده رو ردیابی کنی؟

بله. من از سرچ گوگل پیداش کردم، ولی دیر شده بود. اون‌ها ساعت یازده و نیم شب غیر فعالش کردن، ما دوازده از کلانتری برگشتیم.

امیدوارم چند برابر به پدرتون برگرده. 

ممنون همینطور به شما

بارون بود یه نفر تو بارون وایساده بود بابام بنده خدا دلش سوخت سوارش کرد و تا یه مسیری رسوند.چند دقیقه بعد پیاده شدن دید گوشیشو که جلوی دنده بود برداشته

بله. من از سرچ گوگل پیداش کردم، ولی دیر شده بود. اون‌ها ساعت یازده و نیم شب غیر فعالش کردن، ما دوازد ...

منم نمیدونستم همچین امکانی هست

باید چی رو فعال کنیم؟

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

منم همین بلا سرم اومده تازه 3 ماه بود گوشیمو با کلی قرض گرفته بودم از سر کلاس خسته و کوفته بر میگشتم ...

راستش تو سرچ همین نی‌نی‌سایت گوشی دزدی بزنی، تاپیک‌هایی میاد که خودشون رو کاملا محق به استفاده از مال دزدی می‌دونن.

من میگم گوشی گم شدنی انگار خود آدم گم شده دیگه تا بیای خودتو پیدا کنی طول میکشه الانم همه چی توی گ ...

من کم موند سکته کنم ساعت 9 گریه میکردم و تو جاده بدون نگاه کردن ب ماشین فقط میدویدم یه ماشین دقیقا یه قدمیم ترمز کرد کم بود بخوره بهم😭😭😭

خدا ازشون نگذره

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

منم نمیدونستم همچین امکانی هست باید چی رو فعال کنیم؟

توی ستینگ، روی اسمت می‌زنی، بعد find my … و بعد فعالش می‌کنی. حتما پس‌کدت هم فعال باشه، که مثل گوشی من هلوی پوست کنده نشه.

وای عکساات

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️