2777
2789
عنوان

قانون جذب💫🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مسخره باشه ولی بارها شده که من درسیو نخونده بودم  به خاطر اینکه میدونستم از من تو مدرسه ن ...

منم تو اینجور موارد، جذبایی داشتم...

ولی...

چطوری بیماریمو از بین ببرم؟ البته کارای پزشکیمو می‌کنم، ولی چطور سلامتیمو جذب کنم؟

باید رهاش کنی حتما بهش تو اون تایم هایی که گفتم فکر کن در حد ده دقیقه با تمرکز کامل و بعد رهاش کن&n ...

آره من تو کانال خصوصی تصویر همه رو گذاشتم و زیرش نوشتم. 

بعد از مدتی بهشون رسیدم. دیر و زود داشته. فقط یکی بدجور گیر کرده ، به نظرم ساده هم بود اما خیلی گیر کردم. شاید به این علت بوده که خودم دارم براش تلاش می‌کنم و به خدا نمی سپارمش و رهاش نمیکنم. 

منم تو اینجور موارد، جذبایی داشتم... ولی... چطوری بیماریمو از بین ببرم؟ البته کارای پزشکیمو می‌کنم ...

چیزی که میتونم بهت بگم و ممکنه کمکت کنه اینه که 

بهش فکر کن

بهش باور داشته باش

میدونی همین باور داشتن به اینکه بیماریت خوب میشه چقدر روی حال روحیت موثره و باعث میشه زودتر سلامتیتو بدست بیاری؟

و اینکه حتما از خدا کمک بخواه.....

امیدوارم بیماریت از بین بره و حالت خوب بشه♡

چطوری جذب میکنی و بزرگترین جذبت البته اگ طولانی نیس 

بببن اصل قانون جدب اینکه تمرکزت رو از روی چیزایی که نمیخوای برداری بذاری رو چیزایی که میخوای.مثلا اگه بگی خدایا شکرت کدورت های بین من و شوهرم رفع شد دقیقا باعث کدورت میشه چون فقط کلمات ارتعاش دارن نه جملات.

صبح هاشکر گذاری میکنم و بعد ۱۵ دقیقه به چیزایی ک میخوام فکر میکنم و براش تلاش میکنم.اطمینان دارم که میرسم و این اطمینان رو اینقدر قوی نگه میدارم ک اصلا پیش نمیاد از خودم بپرسم واقعا میشه یا نه

جوری رفتار میکنم ک انگار همه اون چیزایی ک میخوام رو همین حالا دارم.شب ها هم قبل خواب تصورشون میکنم

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
چیزی میتونم بهت بگم و ممکنه کمکت کنه اینه که  بهش فکر کن بهش باور داشته باش میدونی همین باور ...

مرسی عزیزم، خیلی حالم بهتر بود، داشتم بهتر می‌شدم، قشنگ داشتم جذب می‌کردم، از عید نوروز نمی‌دونم چی شد که من وارد یه ناامیدی بزرگ شدم... همش افکار بد و وحشتناک... سه ماهه همش دارم انرژی منفی می‌دم، به نظرت می‌شه درستش کرد.... این سه ماه رو؟

خیلی از مشکلات ما بخاطر تلقین کردنه

تلقین‌ میکنیم بدبخت ترین آدم روی زمینیم و روز به روز بدتر میشیم

تلقین میکنیم خیلی زشتیم و کم کم اعتماد به نفسمونو از دست میدیم

فقط تنها کاری که باید بکنیم اینه که به هیچ عنوان به چیزای بد فکر نکنیم.

من خودم بیشتر جذبی که داشتم چیزای بد بوده

یعنی خیلی نمیتونم فکرمو از اتفاقای بد خالی کنم

و سخت ترین بخش جذب همینه....

بچه ها، ما کلا زیاد جیگر نمی‌خوریم، اصلا یادم نمیاد که کی خوردیم، خوشمون نمیاد... دیشب داداش کوچیکم که ۷ سالشه خیلی عجیب برگشت بهم گفت آجیییی من جیگر میخوام، حتما فردا... منم بهش گفتم حالا ولش کن یه روز می‌گیریم... همین الان همسایمون اومد در خونمون با جیگر... 😂😂🤭🤭