2777
2789
عنوان

قانون جذب💫🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این قانون برای منم جواب میده؟،اینکه با مادرشوهرم قطع ارتباطم چندماهه اونم بی هیچ دعوایی،اما اینبار دیگه من پیش قدم نشدم برم سراغش،سپردم به قانون جذب و کائنات تا خودش پیش قدم بشه و بهم زنگ بزنه،به نظرتون قانون جذب تو این موردم جواب میده یا من الکی خوشم؟😅😅

خدایا شکرت🤍
تا چند وقت باید بخواهی ؟ و بعد ول کنی ؟

هر روز باید بخوایش

بهترین زمان برای فرستادن فرکانس مثبت شبا قبل از خواب و صبح به محض بیدار شدن از خواب هست

تو این دو زمان مرتب و متوالی به خواستت فکر کن و بعد رهاش کن و در طول روز دیگه بهش فکر نکن و باقی کارات برس

هر روز باید بخوایش بهترین زمان برای فرستادن فرکانس مثبت شبا قبل از خواب و صبح به محض بیدار شدن از خ ...

پس در طول روز رها کنیم. من تصور می‌کردم تا یکماه بر فرض بخواهم و حس داشتن کنم و بعد دیگه فکر نکنم. 

چندین بار شده ب ی چی فکر کنم شباانه روز  اما اتفاق نیوفتاده برام اما وقتی ی مدت بیخیالش شدم&n ...

یکی از مراحل قانون جذب رها کردنه.

و وقتی رها کنی اتفاق میفته

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

شاید مسخره باشه ولی بارها شده که من درسیو نخونده بودم 

به خاطر اینکه میدونستم از من تو مدرسه نمیپرسن بهش باور داشتم و جالب اینجاس واقعا هم اتفاق میوفتاد و از من درس نمیپرسیدن انقد اینکارو کرده بودم دوستم باخبر شده بود فک ‌میکرد من قدرتی چیزی دارم میتونم بفهمم درصورتی که اصلا اینجوری نبود😅.

یه اتفاق دیگم که برام افتاد این بود که با مادرم داشتیم سوار آسانسور میشدیم و خیلی ام عجله داشتیم، منم همش فکر میکردم اگه برقا بره چقدر بد میشه و دیر میرسیم

و دقیقااااا برقا رفت و حدود ۱۰ دقیقه تو آسانسور مونده بودیم تا وصل بشه!!!

پس در طول روز رها کنیم. من تصور می‌کردم تا یکماه بر فرض بخواهم و حس داشتن کنم و بعد دیگه فکر نکنم.&n ...

باید رهاش کنی حتما

بهش تو اون تایم هایی که گفتم فکر کن در حد ده دقیقه با تمرکز کامل و بعد رهاش کن 

از قانون نوشتن هم میتونی استفاده کنی, بشدت جواب میده همراه حس خوب داشتن 👌👌

مشکل من باور نداشتن است. دیگران قبولم دارند اما خودم باور ندارم که مثلا میتوانم مدیر یه بخش بشوم. خی ...

اصل قانون جذب اینه که بخوای و بدستش بیاری

پس فکرای بد رو کنار بزار و فقط به چیزای خوب فکر کن