2777
2789
عنوان

قانون جذب💫🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این قانون برای منم جواب میده؟،اینکه با مادرشوهرم قطع ارتباطم چندماهه اونم بی هیچ دعوایی،اما اینبار دیگه من پیش قدم نشدم برم سراغش،سپردم به قانون جذب و کائنات تا خودش پیش قدم بشه و بهم زنگ بزنه،به نظرتون قانون جذب تو این موردم جواب میده یا من الکی خوشم؟😅😅

خدایا شکرت🤍
تا چند وقت باید بخواهی ؟ و بعد ول کنی ؟

هر روز باید بخوایش

بهترین زمان برای فرستادن فرکانس مثبت شبا قبل از خواب و صبح به محض بیدار شدن از خواب هست

تو این دو زمان مرتب و متوالی به خواستت فکر کن و بعد رهاش کن و در طول روز دیگه بهش فکر نکن و باقی کارات برس

هر روز باید بخوایش بهترین زمان برای فرستادن فرکانس مثبت شبا قبل از خواب و صبح به محض بیدار شدن از خ ...

پس در طول روز رها کنیم. من تصور می‌کردم تا یکماه بر فرض بخواهم و حس داشتن کنم و بعد دیگه فکر نکنم. 

چندین بار شده ب ی چی فکر کنم شباانه روز  اما اتفاق نیوفتاده برام اما وقتی ی مدت بیخیالش شدم&n ...

یکی از مراحل قانون جذب رها کردنه.

و وقتی رها کنی اتفاق میفته

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

شاید مسخره باشه ولی بارها شده که من درسیو نخونده بودم 

به خاطر اینکه میدونستم از من تو مدرسه نمیپرسن بهش باور داشتم و جالب اینجاس واقعا هم اتفاق میوفتاد و از من درس نمیپرسیدن انقد اینکارو کرده بودم دوستم باخبر شده بود فک ‌میکرد من قدرتی چیزی دارم میتونم بفهمم درصورتی که اصلا اینجوری نبود😅.

یه اتفاق دیگم که برام افتاد این بود که با مادرم داشتیم سوار آسانسور میشدیم و خیلی ام عجله داشتیم، منم همش فکر میکردم اگه برقا بره چقدر بد میشه و دیر میرسیم

و دقیقااااا برقا رفت و حدود ۱۰ دقیقه تو آسانسور مونده بودیم تا وصل بشه!!!

پس در طول روز رها کنیم. من تصور می‌کردم تا یکماه بر فرض بخواهم و حس داشتن کنم و بعد دیگه فکر نکنم.&n ...

باید رهاش کنی حتما

بهش تو اون تایم هایی که گفتم فکر کن در حد ده دقیقه با تمرکز کامل و بعد رهاش کن 

از قانون نوشتن هم میتونی استفاده کنی, بشدت جواب میده همراه حس خوب داشتن 👌👌

مشکل من باور نداشتن است. دیگران قبولم دارند اما خودم باور ندارم که مثلا میتوانم مدیر یه بخش بشوم. خی ...

اصل قانون جذب اینه که بخوای و بدستش بیاری

پس فکرای بد رو کنار بزار و فقط به چیزای خوب فکر کن