2777
2789
عنوان

قانون جذب💫🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 54 پست
مرسی عزیزم، خیلی حالم بهتر بود، داشتم بهتر می‌شدم، قشنگ داشتم جذب می‌کردم، از عید نوروز نمی‌دونم چی ...

از الان به بعد تلاش کن ذهنتو خالی کنی

و لطفا لطفا به هیچ چیز بدی فکر نکن

شب ها قبل از خواب چشماتو ببند و به اون چیزی که میخوای فکر کن.

اگر خیلی برات سخته و نمیتونی به چیزای بد فکر نکنی

مدیتیشن کن و بعدش تاثیراتش رو میبینی که چقدر آروم شدی و حس خوبی پیدا میکنی.

😂😂😂😂

جذبمون تو خوردن کار می‌کنه، من چند وقت پیش همش به این نون خامه ایا فک می‌کردم، اصن وقت نمی‌شد برم بگیرم. ولی همش تو ذهنم بود. از خونه که رفتم سر کوچه، دیدم یکی داشت شیرینی پخش می‌کرد، به منم دو تا نون خامه ای داد🤭😂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم، خیلی حالم بهتر بود، داشتم بهتر می‌شدم، قشنگ داشتم جذب می‌کردم، از عید نوروز نمی‌دونم چی ...

و چیزی که مهم تر از قانون جذبه خداست

همیشه به یاد خدا باش 

فقط کافیه با زبون یا با قلبت از خدا کمک بخوای

و توکلت به خدا باشه.☁

مطمئن باش نتیجه شو میبینی....

و چیزی که مهم تر از قانون جذبه خداست همیشه به یاد خدا باش  فقط کافیه با زبون یا با قلبت از خد ...

آره💓 من همیشه باهاش حرف می‌زنم... امیدوارم دیگه سلامتیم تکمیل بشه، تنها پناهمم اونه.

جذبمون تو خوردن کار می‌کنه، من چند وقت پیش همش به این نون خامه ایا فک می‌کردم، اصن وقت نمی‌شد برم بگ ...

آره خیلی وقتا واسه منم همچین چیزی پیش اومده

یه روز یادمه همش تو فکرم بود شب پدرم میاد بهش بگم پیتزا بگیره جالب اینجاس اصلا بهش نگفته بودم و دیگه کلا بیخیالش شدم😅

بعد مادرم اومد بهم گفت لباس بپوشیم بریم بیرون شام بخوریم

اون لحظه فقط گفتم برگااااام😂😂😂

آره خیلی وقتا واسه منم همچین چیزی پیش اومده یه روز یادمه همش تو فکرم بود شب پدرم میاد بهش بگم پیتزا ...

آره این جذبای کوچیک کوچیک واقعا اتفاق میفتن، همین داداش کوچولوی من یه شب موقع خواب بهم گفت آجی فردا واسم اسباب بازی می‌خری، منم گفتم این همه اسباب بازی داری، باشه هر موقع کاری داشتم بیرون واست می‌گیرم، فرداش بابام که از سر کار برگشت یه اسباب بازی دستش بود، گفت یکی از دوستام که فروشگاه اسباب بازی فروشی داره، سر راهم دیدمش گفته حتما باید این اسباب بازی رو از طرف من، هدیه ببری واست پسر کوچیکت 😀 با این که کوچیکه جذب می‌کنه😂

واسه خواسته های بزرگم که باید تمرکز بیشتری داشته باشیم...

آها تقریبا مثل کتاب معجزه شکرگزاری، مرسی عزیزم 

من دوره زیاد گوش میدم و کتابم خیلی میخونم در این باره از هر کدوم چیزی یاد میگیرم و استفاده میکنم

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️