2777
2789
عنوان

کیا خونه رو با وام فروختن

221 بازدید | 11 پست

خونه ای ک میفروشن و وامش به نام مالک هست یعنی شخص اول و وام داره روش اگر بخواد بفروشه به شخص دیگه چطوریه بایذ تعهد ازش بگیره برای پرداخت وامش چون به اسم شخص اول هست میگم باید سفته بگیره یا نه چی ؟ممنون میشم بگید راهنمای کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالک بره وامو تصفیه کنه و خریدار خودش وام بگیره. ما خونمون وام داشت و خریدار هم خودش میخواست وام بگی ...

وام ک زیاده و تا تموم نشه نمیشه وام دیگه گرفت روی خونه 

باید وام رو به اسم خریدار کنید و بعدخونه به اسم خریدار میشه در رهن بانک

اخه میگن وام اگر تموم نشه کامل به اسم خریدار نمیشه باید کلا تسفیه بشه من میخواستم بدونم مسکن ملی دارم بعد از تحویل بفروشم خب ولی وامش به اسم منه خریدار چطوری این وام پرداخت کنه چون به اسم منه بانک منو ملزم به پرداخت میکنه اگر دیرکرد کنن

اخه میگن وام اگر تموم نشه کامل به اسم خریدار نمیشه باید کلا تسفیه بشه من میخواستم بدونم مسکن ملی دار ...

ما ی خونه خریدیم وام داشت .ما ضامن بردیم و کا رای بانکی انجام دادیم وام شد به اسم ما و الان ما داریم قسط می دیم و سند هم به اسم ما اومد در خونمون .

ما ی خونه خریدیم وام داشت .ما ضامن بردیم و کا رای بانکی انجام دادیم وام شد به اسم ما و الان ما داریم ...

چقدر از وامش مونده بود یعنی شما ما بقی وام رو دادین 

من از هرکی شنیدم آخه میگن وام تا تموم نشه به اسم کسی دیگه نمیشه باید کامل پرداخت بشه از نفر اول بعد نفر بعدی می‌تونه وام بگیره روی اون خونه 

امروز با بنگاهی حرف زدم گفتم من می‌خوام مسکن ملی بفروشم بعد از تحویل گفت وامش به اسم شما میمونه و باید حتی سفته هم بدید خیلی اعصابم خورد شد راست می‌گفت یعنی 

آخه اون ممکنه پرداخت نکنه یعنی خریدار میگم بعد من باید سفته بدم اینجوری ک خیلی بده 

چقدر از وامش مونده بود یعنی شما ما بقی وام رو دادین  من از هرکی شنیدم آخه میگن وام تا تموم نشه ...

من مسکن ملی شرایطش نمیدونم .ولی خونه وام دار راحت خرید و فروش میشه .ما که خریدیم وام الان به اسم ماست صد و هشتاد میلیون مونده بود حدود سه سال فروشنده پرداخت کرده بود .الان ما داریم پرداخت می کنیم چون به اسم ماست .