2777
2789
عنوان

مامان

82 بازدید | 1 پست

سلام 

مامان من افسردگی داره و خیلی از دست بابام حرص میخوره ، از وقتی ک یادمه همش دعوا داشتن ، الانم ک ازدواج کردم دقیقا بازتابی از مامانم هستم ، افسردگی دارم و ی روحیه پرخاشجو ، حالا سوال من اینه ، من ی شهر دیگه زندگی میکنم و هر موقع ب مامانم زنگ میزنم با من درد دل می‌کنه و از مشکلاتش میگه و همیشه هم حالت ناله و ناراحتی داره ، بعد از تماس با مامانم انقد حالم گرفته میشه و غصه میخورم و حالم بهم میخوره از این دنیا ، از ی طرف دلم براش میسوزه و از ی طرف حس منفی میگیرم ازش ، خودمم شده ی آدم افسرده ، چیکار کنم ؟؟؟

چقددرررر شبیهمی تو

چن وقتهفقط میبینمش داغون میشم همش مشکلات جسمی داره و یه سر میخوابه و ناله میکنه یه روز در میون اینطوریه وقتاییم که خوبه بیرون سر کاره نیستش هر وقت میبینمش یا باهاش حرف میزنم دیوونه میشم از غصه ناراحت میشم که سالم نیستو دوتا خواهر و بابام همش غم تو دلشونه

ناراحت میشم که خونه نیستو فقط سر کاره حتی گاهی شبا

ناراحت میشم که هییییییچ فرقی با خواهر ۵سالم نداره تو دعواها انتظار داره من خودداردباشم همه چی بارم میکنه همه چی خوبه ازدواج کردم ولی میدونم همین شوهر هم یه روزی از پیشم میره

باردار نمیشم من دوست ندارم زندگیشو حیف کنم

فقط دوست دارم عین اون دخترای بی کسی که هیچ کسو ندارن تو خیابون کارتن پهن میکنن میخوابن سردشون میشه مریض میشن ولی غذا نمیتورن همش از هر نوع کثافطی فرار میکنن که گیر نیفتن

زندگیم همونجوری بگذره ولی تو زندگی هیچ کس از اشناهام نباشم خودم باشمو خدام همین خودم باشمو خدام