2777
2789
من پررو تر از این حرفام. با اینکه برای یه نیت خاص سه ساله چله برمیدارم و نشده ولی همچنان چله برمیدار ...

اخ قربون امیدت..من هنوز یه ماهم نشده چله برداشتم و مدام افکار منفی میاد سراغم و گریه میکنم و میگم اکه قراره برای من نشه برای بقیه بشه و بازم گریه که چرا برای من نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرخواهرم نذر کرد بچه ش سالم بمونه.. وحشتناک سوخت و بعد ۱۱ سال بدنیا اومده بود و بارداری سختی هم داشت خواهرم.. 

بچه بعد چند ماه بهتر شد از اون موقع تا الان پدرش هر سال دو گاو قربونی میکنه.  و برای دو نیازمند هر ماه مواد غذایی تهیه میکنه 

زندت موندن خواهرزاده م معجزه بود(اونموقع فقط یکسال و یازده ماهش بود) 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
اخ قربون امیدت..من هنوز یه ماهم نشده چله برداشتم و مدام افکار منفی میاد سراغم و گریه میکنم و میگم اک ...

عزیزم توکل به خدا امید داشته باشه من علاوه بر چله کلی نذر مادی برا ادمای فقیر و حیوونای مریض و گرسنه هم میکنم ولی بازم نشده . میدونی معجزه هست خواسته من ولی میگم خب مگه واسه خدا کاری داره اگه بخواد

شوهرخواهرم نذر کرد بچه ش سالم بمونه.. وحشتناک سوخت و بعد ۱۱ سال بدنیا اومده بود و بارداری سختی هم دا ...

الهیییییی🥺🥺🥺معجزه خدا بوددد الهی همیشه تنشون سالم باشه🥺❤️

بله ،چقدر هم گریه کردم اما نه دلم ایمان داشتم که خدا کاری که به صلاحمه برام انجام میده ،بعد چند ماه متوجه شدم که اگر حاجتم رو یاد هم من وهم بچم صدمه ی جبران ناپذیری میدیدم

الهیییییی🥺🥺🥺معجزه خدا بوددد الهی همیشه تنشون سالم باشه🥺❤️

ممنونم مهربونم🤗😍😘💕🙏🏻

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤