2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقدر بی ملاحظه ان؟

611 بازدید | 49 پست

سلام خانما من امروز بعد از امتحان رفتم دنبال دخترم و بهش گفتم که تو برو مغازه من ماشینو پارک میکنم میام دخترمم لباس یونیفرم مدرسه پوشیده بود

رفتم تو مغازه یه خانم ۳۰ و خورده ای ساله با پدرش تو مغازه و یه خانم دیگه که مشتری بود داشت حرف میزدن اون لحظه رسیدم که خانمه داشت به پدرش میگفت زشته عیبه یه جوون اینجا هست برای سنش مناسب نیست بدآموزی داره واقعا ناراحت شدم

واقعا نمیدونم اصلا موضوع چی بود ولی واقعا این بی ملاحظگیشون تو ذوقم زد....

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونی موضوع چی بود ولی بی ملاحظگیش تو ذوقت زد؟ 

فاذا ماذا😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

من نفهمیدم چیشد چیکار کرد مگه؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ینی چییی

نمیدونم احتمالا داشت راجع به مسائل خارج از عرف حرف میزد 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
یعنی چی خب؟  

حرفای بی ربط زده احتمالا پیرمرده

بعد دخترش گفته اینجا یه جوون هست اینا حرفارو جلوش نگو 

نمیدونی موضوع چی بود ولی بی ملاحظگیش تو ذوقت زد؟  فاذا ماذا😂

لابد یه حرفی زده بود

که دخترش اینو گفت من که نبودم

اصلا منظورشون تو نبودی هیچی هم نفهمیدی ک چی گفتن  برای چی تاپیک زدی خخخ این وسط چ ربطی ب یو ...

بنظرشما قبلش اون آقا هیچی نگفته بود

که دخترش برگشت این حرفو زد که نگو این حرفا رو 

منظورشون با دخترم بود چون مستقیما به اون اشاره کرد...

اینا یه حرفی میزنن بی ربط به دل نگیر

کارشون زشته

خب یه دو دقیقه هیچی نمیگفتن میمردن مگه؟