2777
2789
عنوان

دوره امیرمسعودی دروغ و تبلیغه؟؟

1079 بازدید | 42 پست

محصلا می‌شناسیدش دوره هاش رو شرکت کردین؟ 

من چرا همش حس میکنم تبلیغ و کلکه؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد چی هست 

مدرس کنکوره 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

امیر مسعودی به درد تست نمیخوره واسه امتحانای مدرسه خوبه

پکیج پیش بینی سوالای کنکورش رو گذاشته 2میلیون و 650 نمیدونم راسته یه دروغ

شما باهاش کلاس داشتی؟ 

شاید خودش یه درصد خوب بوده باشه ولی موسسش داغونه اگه میتونین از  اقای ذهبی و استفاده کنین یا اساتید ماز (اگه کل پکیجش رو بگیرین )

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
به درد لاجرز می خوره

جدی؟کلاساشو رفتی؟ 

منم به کل از چهره و صحبتاش و تبلیغای مبالغه وارانش وایب منفی شدید میگیرم

پکیج پیش بینی سوالای کنکورش رو گذاشته 2میلیون و 650 نمیدونم راسته یه دروغ شما باهاش کلاس داشتی؟&nbs ...

دو ملیون 600 پول کلاس سالیانس رسما نه فقط پیشبینی کنکور باز همون ماز برا کل درساش دو ملیونه (6 هفته ای بود یه 3 هفتش گذشته ولی میتونین اف لاین هاش رو ببینین )

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی