واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
امیر مسعودی به درد تست نمیخوره واسه امتحانای مدرسه خوبه
پکیج پیش بینی سوالای کنکورش رو گذاشته 2میلیون و 650 نمیدونم راسته یه دروغ
شما باهاش کلاس داشتی؟
منم به کل از چهره و صحبتاش و تبلیغای مبالغه وارانش وایب منفی شدید میگیرم
پکیج پیش بینی سوالای کنکورش رو گذاشته 2میلیون و 650 نمیدونم راسته یه دروغ شما باهاش کلاس داشتی؟&nbs ...
دو ملیون 600 پول کلاس سالیانس رسما نه فقط پیشبینی کنکور باز همون ماز برا کل درساش دو ملیونه (6 هفته ای بود یه 3 هفتش گذشته ولی میتونین اف لاین هاش رو ببینین )
باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی