2777
2789
عنوان

دوره امیرمسعودی دروغ و تبلیغه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 42 پست
امیرمسعودی کجاس مطرحه اخه؟  متنفرم از همه اساتید کنکور با استرس انداختن و مافیا بازی های کنکو ...

نه مطرحه برا بودن به هر حال همین که گفتین شناختم ولی اگه طی سال خوندین همین اواخر هم دوره کردین زیاد ضرورتی نداره شرکت اگه نخوندین که این دوره معجزه نمیکنه براتون اگه هم خوندین دوره نکردین میتونه خوب باشه براتون ولی به کلاس انلاین هم فکر کنین 

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خودت ک می دوتی  اخه پیشششش بینی سوالات کنکور؟؟؟؟ کام ان🤣 چند سال دیگه به این تبلیغای امی ...

🙁🙁لعنتی قلبم ترک خورد 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عزیزم تو هم نظام قدیم بودی؟برا ترمیم معدل و ایناا،کدوم مقطع رو باید ترمیم کنیم؟معدل کتبی دیپلمو یا ...

سلام بله نظام قدیم بودم

باید کتبی دیپلم رو ترمیم کنید

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

مرسی🌹🌹 بعد اینکه الان کتبی دیپلم ما،معادل کدوم پایه از نظام جدیده،و تابستون هم ترمیم معدل هست؟

سال آخره دیگه عزیزم

سال اخر که با دوازدهم اونا یکیه، البته باید کتابای نظام جدید رو بخونیم😪

گلم ترمیم معدل یکبار خرداد، یکبار شهریور، یکبار هم دی برگزار میشه

شما میتونی شهریور امتحان بدی ولی حواستو جمع کن حتما به درسا در حد 20 مسلط باشی چون فقط یکبار فرصت ترمیم دارید

ضمنا اگر میخوای واسه کنکور 1403 شرکت کنی دیگه لازم نیست ترمیم کنی چون دیگه از 1403 تاثیر معدل برداشته شد

بنظرت درسهای زیر 18رو ترمیم کنم بهتره یا همشو؟

بالاتر هم گفتم اگر امسال نمیخوای کنکور بدی دیگه ترمیم نده چون تاثیرش برداشته شد اگرم میخوای امسال شرکت کنی دیگه فرصتش گذشت باید صبرکنی تا شهریور که دیگه شهریور از اعلام نتایج میگذره و اصلا لحاظ نمیشه. 

ولی حالا کلا بگم که بهتره درسای زیر19 رو شرکت کنی، ضزر نمیکنی چون حتی امر نمرت بدتر شد اونی که بهتر بود رو برات در نظر میگیرن

سال آخره دیگه عزیزم سال اخر که با دوازدهم اونا یکیه، البته باید کتابای نظام جدید رو بخونیم😪 گلم ت ...

ممنون عزیزم

آرع،اگه بخوام 1403رو کنکور میدم،یعنی دیگه تاثیر معدل برا 1403برداشته شده قطعی؟روز ب روز ی قانون و ماده و تبصره بیخود میاررن.

ممنون عزیزم آرع،اگه بخوام 1403رو کنکور میدم،یعنی دیگه تاثیر معدل برا 1403برداشته شده قطعی؟روز ب روز ...

فعلا ک گفتن تاثیر معدل لغو شده تا ببینیم باز عوضش میکنن یا نه