2777
2789

به نظرتون واسه اصلاح ساده برم آرایشگاه یا خودم بند بندازم؟ ابروهامم میکرو کردم 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بنداز راحتی

تا حالا از بنداندازم استفاده نکردم نمیدونم چجوریه

من خیلی وقته خودم انحام میدم هم بندانداز دارم هم دستگاه اپلیدی... ابذوهام هم خودم تمیز میکنم... فقط برای کوتاهی مو و یا میکاپ برا عروسی میرم ارایشگاه... 

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
من با بند انداز برقی بند میندازم صورتمو ارایشگاه نمیتونم برم چون اگ رفتم انقدر جیغو داد میکنم ک طرف ...

دقیقا واسه منم خیلی درد میگیره چشمام پر اشکه بعد از تموم شدنش 🤣🤣

فقط موهات رو خوب بالا ببند که نیاد تو دستگاه.... و مراقب ابروهات هم باش

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
من خیلی وقته خودم انحام میدم هم بندانداز دارم هم دستگاه اپلیدی... ابذوهام هم خودم تمیز میکنم... فقط ...

خوبه منم تصمیم گرفتم از این بع بعد خودم انجام بدم

اپی لیدی هم دارم

برا صورت زخم نمیکنه؟

منممممم والا بعد همون موقه بینیم خارش میگیره عطسم میاد😂

😆😆

حس آرایشگاه رفتن ندارم 

فقط مواظب باش ابروهات نره تو بندانداز.روی ابروهاتو چسب بزن که مشکلی پیش نیاد و مثل ارایشگاهها ی کش ببند رو سرت از خط رویش موهای سرت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من با بندانداز میندازم بیشتر از یه سالیه اینجوری راحتم هم دردش خیلی کمتر از بند هست که ارایشگر میندازه

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
فقط مواظب باش ابروهات نره تو بندانداز.روی ابروهاتو چسب بزن که مشکلی پیش نیاد و مثل ارایشگاهها ی کش ب ...

👌🏻♥️

خوبه منم تصمیم گرفتم از این بع بعد خودم انجام بدم اپی لیدی هم دارم برا صورت زخم نمیکنه؟

نه اصلا تازه فکر میکنم بهتر از بندانداز هست