من خیلی وقته خودم انحام میدم هم بندانداز دارم هم دستگاه اپلیدی... ابذوهام هم خودم تمیز میکنم... فقط برای کوتاهی مو و یا میکاپ برا عروسی میرم ارایشگاه...
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
فقط موهات رو خوب بالا ببند که نیاد تو دستگاه.... و مراقب ابروهات هم باش
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
فقط مواظب باش ابروهات نره تو بندانداز.روی ابروهاتو چسب بزن که مشکلی پیش نیاد و مثل ارایشگاهها ی کش ببند رو سرت از خط رویش موهای سرت
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خوبه منم تصمیم گرفتم از این بع بعد خودم انجام بدم اپی لیدی هم دارم برا صورت زخم نمیکنه؟
نه اصلا تازه فکر میکنم بهتر از بندانداز هست