2777
2789
عنوان

وام

255 بازدید | 22 پست

دوستان لطفاً کسی بگه چطوری میتونم از بانک وام بگیرم خودم کارمند رسمی آموزش و پرورشم و فقط ماهیانه پنج میلیون میتونم حساب باز کنم،الان دستم پول زیادی ندارم برای گردش حساب بذارم تا از طریق اون وام بگیرم،اگه ماهی پنج تومن به حساب بریز م بعد  شش ماه بانک رسالت چقدر میده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به معلما ک راحت وام میدن  یجاهایی هست بهشون وام میدن دوست من زنوشوهر فارغ التحصیل  فرهنگیان هستن ۱۵۰ تومن وام گرفتن  روی حساب نه  

میگفت بازم صد تومن کم داشتیم اینو از بانک ملی روی حساب وام گرفتیم ولی  اون ۱۵۰ تومنو  میگفت وام معملیه

به معلما ک راحت وام میدن  یجاهایی هست بهشون وام میدن دوست من زنوشوهر فارغ التحصیل  فرهنگیا ...

خوب منم معلم رسمی ام،ولی کجا وام میدن،یه بار فقط بانک سامان صد تومن وام داد پارسال بود که اون موقع من دیر متوجه شدم دیگه اعتبارشان تموم شده بود،بعدش دیگه اصلا وامی اسم ننوشتن.شاید منطقه اونا تسهیلات زیاد داره برا ما که هیچی نمیدن

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید شرایط بانک رسالت چیه

شرایط وامش خیلی آسونه،تو هر صنف کاری که هستین ،زنجیره ای ضامن هم میشمثلا دو تا راننده تاکسی ضامن هم میشن

بعد اگر قبلا حساب بانک رسالت داشته باشین خب امتیاز دارید طبق کارکرد با حساب و پول و...و اگر نداشته باشین باید امتیاز از بانک یا دوست و آشنایی که دارن بخرین

مثلا همسایه ی ما فکر کنم برای بیست تومن،سه تومن دلد امتیاز خرید

ضمنا بانک رسالت تو تهرانه و شعبه نداره و از طریق کافی نت هایی که کانون بانک هستن باید اقدام کنید

شرایط وامش خیلی آسونه،تو هر صنف کاری که هستین ،زنجیره ای ضامن هم میشمثلا دو تا راننده تاکسی ضامن هم ...

چرا شهر ما بانک رسالت شعبه داره منم سه سال قبل حساب باز کرده بودم ولی اصلا حسابم گردش نداشت فقط یکی دوبار پول واریز شد و زود برداشتم برم بانک ببینم چی میگن کسی نیست که بتونم امتیازشو بخرم،یعنی‌از آشناها کسی اون بانک حساب ندارن اصلا

چه جوری؟ حقوق های همسرمو بانک سپه واریز می‌کنه ولی رفته گفتن ما وام نمیدیم

من دوتا وام گرفتم بدون گردش حساب.از بانک سپه.وبانک انصار سابق اونم شده سپه.پدرشوهرمم حقوقش می‌ریزه سپه۵۰ تومن میخواد برداره.به بانک های شهرتون سر بزن همه بانک ها گردش حساب نمی‌خوان.بانک های انصار.رفاه.ملی کوثر و...یه سر بزن