niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 عنوان خیانت 68 بازدید | 11 پست چطوری باهاش کنار اومدید 💔💔💔💔با وابستگی خیلی شدید چی امروز | 01:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8654 نمیشه کنار اومد ولی یچیزی فک نکن فقط خودتی آنگارویزوسی که همه گرفتار شدن خیلی همه گیر شده ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
خوشبختترین_مادر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1113 وابستگی به مرد خیلیییییییی سخته من دوستی دارم با یه پسره دوست بود پسره دکتر بود دختره باهاش سفر میرفت و ... چون رابطه .... داشتن دختره بعد کات به شدت حالش بد بود
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 نمیشه کنار اومد ولی یچیزی فک نکن فقط خودتی آنگارویزوسی که همه گرفتار شدن خیلی همه گیر شده درسته ولی من آنقدر دوسش دارم مبخوام احمق شم و ببخشم آنقدر وابستشم با این چیکار کنم 💔💔
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 وابستگی به مرد خیلیییییییی سخته من دوستی دارم با یه پسره دوست بود پسره دکتر بود دختره باهاش سفر میرف ... خیلی خیلی سخت یه روز میگفتم چطوری با خیانت کنار میان ....الان خودم میخوام چشم ببندم حس میکنم بدونش نمیتونم
خوشبختترین_مادر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1113 خیلی خیلی سخت یه روز میگفتم چطوری با خیانت کنار میان ....الان خودم میخوام چشم ببندم حس میکنم بدونش ن ... زود تصمیم نگیرر جدایی از کسی که دوسش داری عین مرگه خیانتش در چه حد بوده رابطه داشتن
ایخداااااا عضویت: 1404/07/03 تعداد پست: 2 اگه ازدواج نکردی مشت بزن به دلت پرتش کن از زندگیت بیرونمن بایدونه بچه بعددوسال هنوز نتونستم فراموش کنم خیانتشو روزی هزاربارخودموفحش میدم که ایکاش همونجاک بچه نداشتم خیانتشونبخشیده بودم میزاشمتش کنار
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 زود تصمیم نگیرر جدایی از کسی که دوسش داری عین مرگه خیانتش در چه حد بوده رابطه داشتن نه تو چت ولی حرف جنسی بوده...اگه بدونی چقدر جنگیدم واسه رابطمون 😅😅😅😅💔💔💔
خوشبختترین_مادر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1113 نه تو چت ولی حرف جنسی بوده...اگه بدونی چقدر جنگیدم واسه رابطمون 😅😅😅😅💔💔💔 مهم نیس پس
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 اگه ازدواج نکردی مشت بزن به دلت پرتش کن از زندگیت بیرونمن بایدونه بچه بعددوسال هنوز نتونستم فراموش ک ... ما خیلی جنگیدیم کلی دعوا با خانواده و ...حتی خود خرابش خیلی تلاش کرد💔💔باورم نمیشه همه چی تموم شدچهار سال رابطه رو خراب کرد 😅😅😅💔💔اون!!!!!؟؟؟ باورم نمیشه هنوز
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 مهم نیس پس خیلی دوسش دارم ولی انگار جیگرم داره آتیش میگیرخ انگار مرده انگار شوکم نمیدونم نمیفهمم چی خوبه چی بد
niloofarrabi مدیر استارتر عضویت: 1405/06/01 تعداد پست: 124 لطفا کمکم کنید خیلی حالم بده دارم خفه میشم از گریه فقط بگید چیکار کنم