2777
2789

نمیشه کنار اومد ولی یچیزی فک نکن فقط خودتی آنگارویزوسی که همه گرفتار شدن خیلی همه گیر شده

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه کنار اومد ولی یچیزی فک نکن فقط خودتی آنگارویزوسی که همه گرفتار شدن خیلی همه گیر شده

درسته ولی من آنقدر دوسش دارم مبخوام احمق شم و ببخشم آنقدر وابستشم با این چیکار کنم 💔💔

وابستگی به مرد خیلیییییییی سخته من دوستی دارم با یه پسره دوست بود پسره دکتر بود دختره باهاش سفر میرف ...

خیلی خیلی سخت

یه روز میگفتم چطوری با خیانت کنار میان ....

الان خودم میخوام چشم ببندم حس میکنم بدونش نمیتونم

اگه ازدواج نکردی مشت بزن به دلت پرتش کن از زندگیت بیرون

من بایدونه بچه بعددوسال هنوز نتونستم فراموش کنم خیانتشو روزی هزاربارخودموفحش میدم که ایکاش همونجاک بچه نداشتم خیانتشونبخشیده بودم میزاشمتش کنار

زود تصمیم نگیرر جدایی از کسی که دوسش داری عین مرگه خیانتش در چه حد بوده رابطه داشتن

نه تو چت ولی حرف جنسی بوده...

اگه بدونی چقدر جنگیدم واسه رابطمون 😅😅😅😅💔💔💔

اگه ازدواج نکردی مشت بزن به دلت پرتش کن از زندگیت بیرونمن بایدونه بچه بعددوسال هنوز نتونستم فراموش ک ...

ما خیلی جنگیدیم کلی دعوا با خانواده و ...

حتی خود خرابش خیلی تلاش کرد💔💔

باورم نمیشه همه چی تموم شد

چهار سال رابطه رو خراب کرد 😅😅😅💔💔

اون!!!!!؟؟؟ باورم نمیشه هنوز