2777
2789
عنوان

بچه مدرسه ای های ...

226 بازدید | 19 پست

شوهرم الان یک هفته  که بعد از تموم شدن امتحانات از کنار اون مدرسه رد میشه. یعنی ساعت هشتو نیم میره  ده یا یازده برمیگرده.  همینجور اون قسمت رو رفت و برگشتی با موتورش رد میشه.

دیروز من گفتم منم میام .

شوهرم از کنار مدرسه دخترونه داشتیم رد می‌شدیم با موتورمون. یه دختره راهنمایی بود ده سال از من کوچیکتر بود. 

شوهرم داشت نگاهشون می‌کرد.

من حواسم به جاده بود. و چشم شوهرم ولی ندیدمشون 

یهو دختره 

داد زد گفت منو این همه خوش بختی محاله. یعنی چی؟؟تیکه بود؟؟ منظورش چی بود.

یعنی کاش جای من بود؟

چون شوهرم خیلی نگاهش میکرد؟

نبابا.. ذهنتو درگیر نکن اینچیزا زیاده بین بچها

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرم گفتم وقتی من دار باهات صحبت میکنم.چرا  دخترا رو هی خیره میشی. 

گفت بچه آن بابا.

گفتم چون بچه آن حواست نبود داشتم باهات صحبت میکزدم؟؟؟

واقعا که

میگه ۱۵ سال ازم کوچکترن. گفتم خجالت بکش اندازه بچتن

تیکه برا چی. بمن یا شوهرم

خاکبرسرشون به جا درس خوندن ................

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
شوهرم خیلی به خودش گرفت. گفت همه دنبالمن

اوع تو هم در جوابش همینو بگو 

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بگو منم چیز کمی نیستم کلی خاطر خواه دارم   البته خودتون بهتر میدونید چه جور جوابشو بدید من فقط نظرمو گفتم