2777
2789
عنوان

مامانم میگه بذار خواستگار بیاد

255 بازدید | 28 پست

بچه ها من تا وقتی شاغل نشم دوس ندارم ازدواج کنم.بخدا الان گریم گرفته.نمیتونم از شوهرم پول بگیرم و نگام به دست اون باشه‌‌.از دیشب همش گریه میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بحث این نیست‌‌‌.اینجوری اصلا اعتمادبنفس ندارم‌‌‌.حالم بده ک قراره خواستگار بیاد

چند سالته؟

حالت بده چون شاغل نیستی و خواستگار میاد یا کلا از خواستگار خوشت نمیاد؟

چند سالته؟ حالت بده چون شاغل نیستی و خواستگار میاد یا کلا از خواستگار خوشت نمیاد؟

۳۱ چون شاغل نیستم اذیتم.وقتی خودمو دوس ندارم خواستگارو میخام چکار‌‌.خیلی اذیتم همش فکر میکنم اینجوری بدبخت و افسرده میشم

آخه مامانم همش میگه بذار بیان‌‌.شاید به دل هم نشستین.آخه من الان خودمم به دل خودم نمیبینم دیگری چطور ...

اگه تصمیم گرفتی بیادشرط بزار تعهدبگیربرای شاغل بودنت،چون مرداحرف زیادمیزنن بعدش میزنن زیرش

خب سنت کم نیستا     تا الان بایو شاغل میبودی اگه میخواستی   از یجایی به بعد ...

خب چکار کنم واقعا دنبال کارم.اصلا جور نمیشه.چون سنم کم نیست برم ی زندگی رو با غم شروع کنم؟

وظیفه شوهره پول بهت بده چه حرفا  سخت هست ولی زندگیتو تباه این تفکراتت نکن اینا فقط فکرته بعد ا ...

نمیدونم بخدا دارم دیوونه میشم‌.زندگیم با این فکرا تباه شده‌‌‌.خیلی خیلی اذیتم

وظیفه شوهره پول بهت بده چه حرفا  سخت هست ولی زندگیتو تباه این تفکراتت نکن اینا فقط فکرته بعد ا ...

آخه ببین ی نفرم تو زندگیم بود که بخاطر اینکه شاغل نبودم ولم کرد رفت‌.خیلی ضربه بدی خوردم و میترسم

آخه ببین ی نفرم تو زندگیم بود که بخاطر اینکه شاغل نبودم ولم کرد رفت‌.خیلی ضربه بدی خوردم و میترسم

به خاطر همون بوده.منم یه خاستگار داشتم چون کارمند نبودم رفتن یکی دیگه رو گرفتن.خوب منم ازدواج کردم الانم خانه دارم خوشبختم هیچ اتفاقی ام نیفتاده تازه شوهرم از خاستگاره خیلی بهتره صد برابر