2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 51 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا

چمد وقت پیش تو قم پدرم پول خونشو داد بهمون می‌خواستیم بخریم بچه ها تو قم خونه گرفتن یعنی معظله جای پارک و سند و.... پول ما هم یه مقدار کم بود پدرم به پدرشوهرم گفت تو برو کمک چون خودش رانندگی بلد نیست و برادرم مریضه همراه پدرشوهرم یه ایل خواهرش هر فضول و مادرشوهرم اومدن بعد یه هفته یه خونه پیدا شد آنقدر خوشگل بود من یعنی رو هوا راه میرفتم که اونم سندش مشکل داشت موقع قولنامه فهمیدیم دیدم مادرشوهرم صاف اومد بهم میگه سعیده ناراحت نشو خونت رو تمیز داشته باش در صورتی که من همیشه جارو دستمه باز دخترشو بگه آماده خوره به تمام معناست

چون موهاتو کوتاه کردی؟

خاک‌توسر همچین مرد نفهمی کنن

خودتو ناراحت نکن قشنگم فداسرت که کوتاه شده موهای توعه اختیارشو داری

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 

من یکبار توی کل این ۲۰ سال موهامو کوتاه کردم چپ رفت راست اومد گفت کی بلند میشه؟ شکل خودت نیستی!! ما تو رو اونجوری بیشتر دوست داشتیم!! یه بار عصبانی بود از جای دیگه گفت اه تو هم با این موهات عین قصابا شدی!!!!!🤭🤭🤭🤭خلاصه انقدر حرص جوش خورد تا موی من بلندشد.جالبه دختر بزرگم میخواست موهاشو کوتاه کنه انقدر به باباش گفت اینم اجازه نمیداد من گفتم نوجوانه بزار هر طور دلش میخواد موهاشو درست کنه .راضی شد بعد که دخترم از آرایشگاه  اومد تا ماه ها هر روز میگفت باباموهات حیف نبود؟ بابا کی بلند میشه ؟؟😂😂😂موی،دختر کوچیکم هم کوتاه کردم یواشکی خودم داشت دیوونه میشد صد بار هی بغلش نیکرد میگفت مامان این شکلیت کرد؟ عیب نداره بابا بلند میشه‌ .میگه تو از قصدی اینکارا رو میکنی من غصه بخورم😂😂😍😍

چمد وقت پیش تو قم پدرم پول خونشو داد بهمون می‌خواستیم بخریم بچه ها تو قم خونه گرفتن یعنی معظله جای پ ...

اینو به شوهرم گفتم فقط انتظار درک کردن داشتم به پدرش پیام میده شهرستان برای سعیده خونه میگیریم خودم آف شدم برمی‌گردم سر میزنم بهشون به من گفت پول میدم به پدرت 

به من گفت از عشقم به امام رضا با خبری به همون قسم زندگی با تو رو نمیخوام به خاطر روزای خوب طلاقت نمی‌دم ولی ازت خسته شدم

اینو به شوهرم گفتم فقط انتظار درک کردن داشتم به پدرش پیام میده شهرستان برای سعیده خونه میگیریم خودم ...

منو گرفت اینجا خرد کرد غروبش خواهرشوهر عفریتم از قصد دعوای ما رو زیاد کنه زنگ میزنم پیش من رضا من اگه همراه شما میومدم میخواستم خونه مردمو ببینم قصدم دخالت نبود به جای اینکه محکم جلوش وایسه میگه چیشد مگه آشغال خاک بر سر بماند از مادرشوهرم که اون شب چقدر حرصم داد 

البته اینا مقصر نیستن حرمت امامزاده رو متولیش نگه میداره

یعنی نظر اون بدبخت رو نپرسیدی؟؟ خودسر عمل کردی😐

میگم در جریان بود که می‌خوام کوتاه کنم هزار تا حرف زده بدبخت هم شده جای من بودی تا نمیگفتی اون بدبخته

میگم در جریان بود که می‌خوام کوتاه کنم هزار تا حرف زده بدبخت هم شده جای من بودی تا نمیگفتی اون بدبخت ...

من نفهمیدم، یعنی اول راضی بود به کوتاه کردن موت بعد ناراضی شد؟

سپهر بابا...کجایی بابا..🥀