2777
2789
عنوان

حرف شوهرم

1049 بازدید | 51 پست

سلام خانمها 

من دیروز رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کردم و ابروهامو برداشتم بچه هام مهد بودن شوهرم سرکار چند وقت قبل بهش گفتم می‌خوام برم می‌گفت امروز نرو پیشم باش بعد گفت بزار آف بشم بچه ها رو داشته باشم که میدونستم بهونه سرکار رو می‌کنه دیگه رفتم بهش یادم رفته بود که بگم گفتم چند روز قبل گفتم بزار الان سورپرایز بشه بعدش موهام اگه بلند باشه خارش میگیرم بدجور 

از شانس من آرایشگر زیاد کوتاه کرد این شب خونه که اومد هرچی به ذهنش می‌رسید میزاشت دهنش بارم کرد یعنی ما قم زندگی میکنیم خانواده هامون شهرستانن بهم گفت این سری رفتی شهرستان خودت بهونه کن خونه همراه من نیا هروقت دعوامون میشه می‌دونه از این حرف بدم میاد میگه کلا بعد بهم گفت اینجور زن بدردم نمیخوره پام شلوار گل گلی بود خونه بعضی اوقات براش می‌پوشم چون دوست داره می‌گفت دیگه نپوس این شلوار رو از هیکلت بدم میاد بزار کلا بدم بیاد بهم می‌گفت دلم میخواد خفت کنم چاره داشتم همین امشب میبردمت شهرستان 

الان خیلی دلم گرفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از موی کوتاه بدش میاد ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

همه مردا همینن از موی کوتاه بدشون میاد 

یبار به یه بلاگری می گفتن کوتاه کن می گفت شوهرم نمی ذارتم خونه اگه کوتاه کنم

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)